ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Φ. Καραβιάς στο TIME: Ισχυρό έτος ανάπτυξης το 2022

Share:

Για τον ανοδικό στόχο ανάπτυξης, αλλά και τους παράγοντες που κάνουν την Ελλάδα ελκυστικό επενδυτικό προορισμό αναλύει σε συνέντευξή του ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank στο περιοδικό Time.

Η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας θα κινηθεί στο επίπεδο του 5%, σύμφωνα με συνέντευξη του διευθύνοντα συμβούλου της Eurobank στο περιοδικό Time.

«Το κλίμα αυτή τη στιγμή είναι πολύ θετικό. Τα τουριστικά έσοδα φτάνουν στο 40% του αντίστοιχου υψηλού του 2019 σε σύγκριση με το 20% της προηγούμενης χρονιάς. Η οικονομία αναμένεται να αναπτυχθεί κατά 5% σε επίπεδο έτους. Αναμένουμε ότι και το 2022 θα είναι ένα ακόμα ισχυρό έτος ανάπτυξης».

“Η Ελλάδα διαθέτει ένα ανθρωποδυναμικό με υψηλή εκπαίδευση και επαγγελματισμό, πολλοί από τους οποίους έχουν εμπειρία και σε άλλες περιοχές της Ευρώπης. Ίσως εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι εδώ η ποιότητα ζωής είναι εξαιρετικά υψηλή” ανέφερε.
“Έχουμε το πιο φιλικό σε επιχειρήσεις περιβάλλον από την δεκαετία του 80, η παρούσα κυβέρνηση έχει ήδη προχωρήσει σε μείωση των φόρων και υιοθέτησε μια επιθετική μεταρρυθμιστική ατζέντα. Επίσης, οι επενδυτικές ευκαιρίες δεν περιορίζονται αποκλειστικά στον τουριστικό τομέα” τόνισε μεταξύ άλλων στο γνωστό περιοδικό.

The post Φ. Καραβιάς στο TIME: Ισχυρό έτος ανάπτυξης το 2022 appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

ΗΠΑ: Επενδύσεις και Ομογένεια στο «μενού» των επαφών του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη

Next Article

Ερντογάν: Ψηφίζει τη Συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα, ετοιμάζει το εμβόλιο Turkovac

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Η Συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα θα υποβληθεί τον επόμενο…