ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Καθυστερήσεις στη διανομή των συντάξεων: Τι απαντούν τα ΕΛΤΑ

Share:

Με αφορμή σημερινές αναφορές σε εκπομπές σχετικά με προβλήματα στην ταχυδρομική εξυπηρέτηση του Δήμου Πωγωνίου του Ν. Ιωαννίνων και, συγκεκριμένα, στην πληρωμή των συντάξεων ενόψει των εορτών, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία επισημαίνουν ότι πράγματι, για λόγους υγείας του προσωπικού, είχε παρουσιαστεί έκτακτο κενό στο Κατάστημα Δελβινακίου, το οποίο και έχει αντιμετωπιστεί εγκαίρως με μετάβαση στην περιοχή προσωπικού από το Κεντρικό Κατάστημα Ιωαννίνων, προκειμένου να συνδράμει στη διανομή των συντάξεων και στην εύρυθμη λειτουργία του ταχυδρομικού καταστήματος.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία διαβεβαιώνουν, κατηγορηματικά, τους συνταξιούχους του Δήμου Πωγωνίου ότι η πληρωμή των συντάξεών τους θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και σε αυτήν την περίπτωση – όπως και σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας – λειτουργούν αδιάκοπα, στην πρώτη γραμμή και φροντίζουν για την απρόσκοπτη ταχυδρομική εξυπηρέτηση όλης της χώρας. Διανέμουν, δε, τις συντάξεις σε 369.000 δικαιούχους σε κάθε απομακρυσμένη γωνιά, έγκαιρα και με ασφάλεια, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Προκειμένου να αποφευχθεί στο μέλλον παρόμοια αναστάτωση στους πολίτες, τα ΕΛΤΑ παρακαλούν τους εκπροσώπους των ΜΜΕ να επικοινωνούν με το Γραφείο Τύπου της εταιρείας, προκειμένου να λαμβάνουν την πλήρη ενημέρωση για θέματα που αφορούν στη λειτουργία της εταιρείας.

The post Καθυστερήσεις στη διανομή των συντάξεων: Τι απαντούν τα ΕΛΤΑ appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Post 2021 AGM Shareholder Engagement – Update Statement

Next Article

Κορωνοϊός: 4.766 νέα κρούσματα και 85 θάνατοι – Στους 684 οι διασωληνωμένοι

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Σε 4.766 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα το…