ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Κάτω από τα 65 δολάρια το βαρέλι, υποχώρησε το πετρέλαιο

Share:

Κάτω από τα 64 δολάρια το βαρέλι έπεσε η τιμή του πετρελαίου το οποίο επέστρεψε στα επίπεδα τιμών του Μαίου. Με τις τιμές του αργού να φρενάρουν από τον Ιούλιο  όταν φθάνουν στα επίπεδα των 75 δολαρίων το βαρέλι.

Ειδικότερα, με βαριές απώλειες ολοκλήρωσε τις συναλλαγές της Πέμπτης το πετρέλαιο, συμπληρώνοντας έξι διαδοχικές πτωτικές συνεδριάσεις, με τις τιμές να κατρακυλούν στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Μάιο εν μέσω εντεινόμενων ανησυχιών ότι η ανεξέλεγκτη εξάπλωση της μετάλλαξης Δέλτα του κορωνοϊού θα πλήξει την οικονομική δραστηριότητα και τις προοπτικές της ζήτησης.

Το συμβόλαιο του αργού παραδόσεως Σεπτεμβρίου έχασε 1,77 δολάρια ή 2,7% και έκλεισε στα 63,69 δολάρια το βαρέλι στο χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης. Το συμβόλαιο λήγει την Παρασκευή. Το πιο ενεργό συμβόλαιο του Οκτωβρίου υποχώρησε 1,71 δολάρια ή 2,6% στα 63.50 δολάρια το βαρέλι.

Το Brent Οκτωβρίου, στο μεταξύ, έχασε 1,78 δολάρια ή 2,6% διολισθαίνοντας στα 66,45 δολάρια το βαρέλι. Και τα δύο συμβόλαια έχουν υποχωρήσει στις τελευταίες έξι συνεδριάσεις σημειώνοντας το μεγαλύτερο πτωτικό σερί από το Φεβρουάριο του 2020.

Οι επενδυτές συνεχίζουν να παρακολουθούν με ανησυχία τη ραγδαία άνοδο των κρουσμάτων του κορωνοϊού στις ΗΠΑ και το εξωτερικό. Ο αριθμός των κρουσμάτων COVID-19 που ανακοινώθηκαν την Τετάρτη αυξήθηκε στα 140.893, σημειώνοντας άλμα 47%  από πριν από μόλις δύο εβδομάδες. Ο ημερήσιος μέσος για τους θανάτους αυξήθηκε στους 809, σημειώνοντας άλμα 97%  από πριν από δύο εβδομάδες και σκαρφαλώνοντας στο υψηλότερο επίπεδο από τις αρχές Απριλίου, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκεντρώνουν οι New York Times.

The post Κάτω από τα 65 δολάρια το βαρέλι, υποχώρησε το πετρέλαιο appeared first on Banks.com.gr.

Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ο καιρός την Παρασκευή 20 Αυγούστου

Next Article

Goldman Sachs: Εξαγοράζει τον επενδυτικό βραχίονα της ασφαλιστικής NN έναντι 1,7 δισ. ευρώ

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Η NN Group ανακοίνωσε ότι η Goldman Sachs θα εξαγοράσει…