ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Κομοτηνή:Ανέλαβε σήμερα τα καθήκοντά της η νέα διοικήτρια του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου

Share:
Κομοτηνή:Ανέλαβε σήμερα τα καθήκοντά της η νέα διοικήτρια του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου

Ανέλαβε σήμερα τα καθήκοντά της επίσημα η νέα διοικήτρια του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής κα Μάγδα Γιαμουστάρη ενώπιον του Διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ. Δ. Τσαλικάκη.

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο FB η κα Γιαμουστάρη σημειώνει: «Με τη σημερινή ορκωμοσία μου ενώπιον του Διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ. Τσαλικάκη Δ. , αναλαμβάνω επίσημα τα καθήκοντα της Διοικήτριας του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής. Προτεραιότητες μου αποτελούν η προώθηση και η εφαρμογή ενός μοντέλου Διοίκησης με επίκεντρο τον ασθενή, η ορθολογική οικονομική διαχείριση του Νοσοκομείου και η βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών νοσηλείας και θεραπείας των πασχόντων συνανθρώπων μας.»

 

 

Και στο μήνυμά της η νέα διοικήτρια  καταλήγει ως εξής: «Η στήριξη και το έμπρακτο ενδιαφέρον μου για όλους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου μας είναι δεδομένα. Ο θεσμικός διάλογος εντός και εκτός του Νοσοκομείου καθώς και η συνεργασία και οι ουσιαστικές παρεμβάσεις μου σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο για την αναβάθμιση της λειτουργίας του , αποτελούν δέσμευσή μου.Πιστεύω ότι απαίτηση των καιρών είναι να προσθέτουμε δυνάμεις για να πολλαπλασιάσουμε αποτελέσματα .Ευχαριστώ όλους όσοι συνοδεύουν το ξεκίνημά μου με ευχές , και θετική ενέργεια!»

www.ert.grΔιαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης από το Δήμο Αθηναίων

Next Article

Συνάντηση Νίκου Δένδια με τον Αμερικανό πρέσβη

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Η συνάντηση γίνεται λίγες ώρες μετά το σαφές μήνυμα στην Άγκυρα…