ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Κώστας Καραγκούνης: Δώδεκα ημέρες νοσηλείας με κορονοϊό – «Δεν ήξερα αν θα τα βγάλω πέρα» (video)

Share:

«Οι γιατροί είπαν ότι τα πνευμόνια μου λειτουργούν στο 70% αυτή τη στιγμή κι επιβάλλεται περαιτέρω απομόνωση. Ναι ο κορονοϊός μου άφησε προβλήματα», είπε ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, ο οποίος μολύνθηκε στα τέλη Νοεμβρίου. Επισημαίνει ότι τις πρώτες πέντε ημέρες «παραπλανήθηκε» από τα ήπια συμπτώματα και χαρακτηρίζει «λάθος που το πλήρωσε», ότι έβγαλε τη μάσκα για κάποια στιγμή σε κλειστό χώρο.

Εμβολιασμένος και πέντε μήνες μετά τη δεύτερη δόση, ο 46χρονος βουλευτής που όπως είπε στην εκπομπή «Συνδέσεις»  δεν είχε νοσηλευτεί ποτέ πριν σε νοσοκομείο, παραπλανήθηκε τις πρώτες πέντε ημέρες της μόλυνσης, με ήπια συμπτώματα πονόλαιμου και συναχιού.

«Αθλούμαι και προσέχω την υγεία μου, ενώ σε δέκα ημέρες θα έκανα την τρίτη δόση», είπε για να τονίσει στη συνέχεια ότι ο κορονοϊός «δεν κάνει καμία διάκριση».

«Παρά τα καταρχήν ήπια συμπτώματα ένιωθα ότι έχανα τις αναπνοές, ενώ βρισκόμουν σε απομόνωση. Στη δέκατη ημέρα παρουσιάστηκε λιποθυμικό επεισόδιο κι ευτυχώς πήγα στο νοσοκομείο», είπε ο Κώστας Καραγκούνης, ο οποίος ως αντιική θεραπεία έλαβε ρεμδεσιβίρη αλλά απαιτήθηκε και αντιβίωση καθώς έγινε επιμόλυνση.

«Τρίτη – τέταρτη ημέρα νοσηλείας το αίμα έφτασε στο 93»

‘Επεφτε συνεχώς το οξυγόνο, έβαλα μάσκα παροχής οξυγόνου κι εκεί ξεκινάει το τεράστιο ψυχολογικό βάρος του «να μην ξέρεις αν θα τα βγάλεις πέρα και αν θα ξαναδείς την οικογένειά σου».

Για τις δώδεκα ημέρες στο νοσοκομείο στο νοσοκομείο «Ελπίς» ο Κώστας Καραγκούνης λέει ότι επιβάλλεται να ευχαριστήσει το υγειονομικό προσωπικό και συμπληρώνει ότι «δεν υπάρχει καμιά διάκριση στα νοσοκομεία αφού όλα παρέχουν υψηλότατου επιπέδου υπηρεσίες».

Έτυχε όπως λέει να βρίσκεται στην Αθήνα και θα μπορούσε να ήταν νοσηλευόμενος στο Αγρίνιο. «Σίγουρα στην περιφέρεια δεν υπήρχε η εξειδίκευση, όλοι ζουν κάτι πρωτόγνωρο», πρόσθεσε.

Πηγή: ΕΡΤ

 

www.ertnews.grΔιαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

27.8 εκ. ευρώ για έρευνα και καινοτομία από το Ταμείο Ανάκαμψης

Next Article

Σεμίνα Διγενή: Τρία βιβλία για τα Χριστούγεννα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Το Κίτρινο Υποβρύχιο, οι Απείθαρχοι και η Αποδελτίωση υπόσχονται μαγικά…