ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Δ. Κούτρας, Intrakat: Έρχεται σειρά νέων έργων στη Ρουμανία

Share:

Νέο έργο ύψους 19,6 εκατ. ευρώ πλέον ΦΠΑ ανέλαβε η Intrakat στην Ρουμανία υπογράφοντας τη σχετική σύμβαση με τον περιφερειακό φορέα της δημόσιας υπηρεσίας ύδρευσης και αποχέτευσης της κομητείας Ilfov «Apa-Canal Ilfov SA». Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 35 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Ο Πρόεδρος της Intrakat κ. Δημήτρης Κούτρας δήλωσε με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης:

«Πρόκειται για το πρώτο από μια σειρά έργων που περιμένουμε να υπογράψουμε στη Ρουμανία, η οποία είναι μια αγορά που δραστηριοποιούμαστε πολλά χρόνια και που τώρα όμως ανοίγει και αυτή, γεγονός που δημιουργεί καλές προοπτικές για την Εταιρεία μας»

Τι αφορά το έργο

Το έργο αφορά την επέκταση των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης και των αντλιοστασίων λυμάτων, στις περιοχές Mogosoaia, Balotesti & Tunari κοντά στο Βουκουρέστι και περιλαμβάνει όλες τις εργασίες πολιτικού μηχανικού, τις μηχανολογικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, τις εγκαταστάσεις αυτοματισμού καθώς και την προμήθεια και εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού.

Συνολικά πρόκειται να κατασκευαστούν:

*86,5 χλμ δικτύου διανομής νερού

*30 μονάδες αντλιοστασίων λυμάτων (νέες κατασκευές & ανακατασκευές)

*94 χλμ δικτύων αποχέτευσης

The post Δ. Κούτρας, Intrakat: Έρχεται σειρά νέων έργων στη Ρουμανία appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Εκποίηση κλασματικών υπολοίπων

Next Article

Μεσογείων: Κλειστή για 9 ώρες και στα δύο ρεύματα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Λόγω εκτέλεσης εργασιών, κατά το χρονικό διάστημα από τις 22:30…