ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Τι κρύβει η μικρή αναδιάρθρωση του κυβερνητικού σχήματος

Share:

Την αγωνία αλλά και την απόλυτη προτεραιότητα του Πρωθυπουργού, για την άμεση και αποτελεσματική ανακούφιση των θυμάτων των πρόσφατων πυρκαγιών αποκαλύπτει ο απροσδόκητος -Παρασκευή 13 Αυγούστου- μικρός ανασχηματισμός του κυβερνητικού σχήματος…

Στη μία το μεσημέρι ορκίζονται οι νέοι Υπουργοί της κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο.

Πρόκειται προφανώς για μια εσωτερική αναδιάταξη δυνάμεων στο Μέγαρο Μαξίμου με αναθέσεις υπευθυνότητας ώστε  να λειτουργήσει άμεσα ο διαχειριστικός μηχανισμός για τη στήριξη των κατοίκων και την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών…

  • Ο μέχρι σήμερα Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών Χρήστος Τριαντόπουλος αναβαθμίζεται σε Υφυπουργό δίπλα στον Πρωθυπουργό, με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές.

Στόχος είναι να λειτουργήσει άμεσα ο διαχειριστικός μηχανισμός για τη στήριξη των κατοίκων και την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών, με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη συντελούνται οι ακόλουθες αλλαγές:

– Ο μέχρι σήμερα Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Χρήστος-Γεώργιος Σκέρτσος αναλαμβάνει Υπουργός Επικρατείας, με τις ίδιες αρμοδιότητες.
– Ο έως σήμερα Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ιωάννης Οικονόμου αναλαμβάνει Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος. Στη θέση της Αναπληρώτριας Κυβερνητικής Εκπροσώπου παραμένει η κυρία Αριστοτελία Πελώνη.
– Ο έως σήμερα Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γεώργιος Στύλιος αναλαμβάνει Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στη θέση του κυρίου Ιωάννη Οικονόμου.
– Ο έως σήμερα Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Θεόδωρος Λιβάνιος αναλαμβάνει Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης στη θέση του κυρίου Γεώργιου Στύλιου.

The post Τι κρύβει η μικρή αναδιάρθρωση του κυβερνητικού σχήματος appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου για την έκδοση παραστατικών τίτλων δικαιωμάτων κτήσης κοινών μετοχών του άρθρου 27Α Ν. 4172/2013

Next Article

Σε αρνητικό έδαφος οι ασιατικές αγορές

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Το κλίμα στις ασιατικές αγορές παραμένει αρνητικό παρά τα ρεκόρ…