ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Ξεπέρασε τα 7,3 δισ € η χρηματιστηριακή αξία του ΟΤΕ. Επιβραβεύονται οι μέτοχοι…

Share:
Στα υψηλά των 16 ευρώ ίπταται η μετοχή του ΟΤΕ, όπως ακριβώς είχε προϊδεάσει τους μετόχους, ο Μιχάλης Τσαμάζ δίνοντας το στίγμα, για το 2021 (και το 2022, 2023…).
Θεαματική η παράσταση, που δόθηκε στα πληκτρολόγια των χρηματιστών, με επίκεντρο τη μετοχή του ΟΤΕ.
  Μαζικές αγορές, από τα 15,52 ευρώ, στην αρχή της συνεδρίασης (όταν η μετοχή ήταν στο μείον) αδιάλειπτα έως τα 16 ευρώ, στο τέλος, που ήταν και η νέα υψηλή τιμή των τελευταίων 13 ετών.
   Στα 7,31 δισ.€, πλέον, η αποτίμηση του Ομίλου, με την διοίκηση του να έχει ανακοινώσει επιπλέον bonus για μετόχους, αποταμιευτές και επενδυτές.
Για το τέλος του έτους, έχει ανακοινώσει την διανομή έκτακτου ποσού από την πώληση της συμμετοχής, που είχε στην Telekom Romania, στην Orange Romania.
  Στην γενική συνέλευση των μετόχων (της 9ης Ιουλίου) είχε εγκριθεί η διανομή βασικού μερίσματος 313 εκατ. ευρώ.
  Για το 2021, η διοίκηση υπολογίζει προσαρμοσμένες επενδύσεις 550 εκατ. €, προσαρμοσμένες ελεύθερες ταμειακές ροές 575 εκατ. Ευρώ.
  Συχνές οι αναφορές του Banks.com.gr για τις προοπτικές του ΟΤΕ, με ενδεικτική αυτήν της 12ης Μαϊου, όταν δινόταν το στίγμα για τον σχεδιασμό της διοίκησης Τσαμάζ.

The post Ξεπέρασε τα 7,3 δισ € η χρηματιστηριακή αξία του ΟΤΕ. Επιβραβεύονται οι μέτοχοι… appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Απώλειες στην Ασία με “βαρίδι” την κινεζική βιομηχανία διαδικτύου

Next Article

Τουρκία: 165 θάνατοι και πάνω από 18.000 κρούσματα κορονοϊού σε 24 ώρες

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Τουρκία: 165 θάνατοι και πάνω από 18.000 κρούσματα κορονοϊού σε…