ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου

Share:

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείχνουν οι οδηγοί έως και το τέλος Ιουνίου, όταν διέρχονται από τη νέα εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος των Μεγάρων, λόγω έργων.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία: «Λόγω εκτέλεσης εργασιών, κατά το χρονικό διάστημα από 18.02.2022 έως 30.06.2022 και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα πραγματοποιούνται οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, περιοχής Δήμου Μεγαρέων, στον H/Κ Μεγάρων, μεταξύ των χ/θ 38,700 και 39,250, ως εξής:

Μετατόπιση των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας προς το αριστερό και μικρό τμήμα του δεξιού κλάδου του αυτοκινητοδρόμου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
Αποκλεισμός βορείου τμήματος του δεξιού κλάδου του αυτοκινητόδρομου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των έργων, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τρεις (3) λωρίδες κυκλοφορίας (πλάτους 3,25μ. η αριστερή και η μεσαία, 3,50μ. η δεξιά) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση».

www.ertnews.gr



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Sextortion scam: “Καμπανάκι” από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος – Πώς αποσπούν χρήματα οι δράστες

Next Article

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Οι εκτιμήσεις των γιατρών και τα σενάρια γύρω από το «Σύνδρομο Μινχάουζεν δια αντιπροσώπου»

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Κατά πληροφορίες, οι γιατροί των νοσοκομείων που νοσηλεύτηκαν τα παιδιά…