ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Κυκλοφόρησε η ετήσια έκδοση «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση ‘21»

Share:

του Γιάννη Λεοντάρη

Στην 85η ΔΕΘ παρουσιάστηκε επίσημα η ετήσια έκδοση «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση ‘21», στην οποία αποτυπώνεται το σύνολο των έργων ψηφιακής διακυβέρνησης στη χώρα και οι ψηφιακές υπηρεσίες προς επιχειρήσεις και πολίτες.

 

Με εξώφυλλο εμπνευσμένο από τον εορτασμό των 200 ετών της ανεξαρτησίας της χώρας, αλλά μέσα από ψηφιακό πρίσμα, η έντυπη και ψηφιακή έκδοση φιλοξενεί συνεντεύξεις και άρθρα έντεκα υπουργών αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών όπως οι: Κυριάκος Πιερρακάκης, Νίκη Κεραμέως, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Χρήστος Σταϊκούρας, Κωστής Χατζηδάκης, Κώστας Καραμανλής, Κώστας Τσιάρας, Λίνα Μενδώνη, Σπυρίδωνας Λιβανός, Νίκος Παπαθανάσης, Γιάννης Τσακίρης, Χρίστος Δήμας. Επίσης τους Γενικούς Γραμματείς Δημοσθένη Αναγνωστόπουλο, Λεωνίδας Χριστόπουλος, Αθανάσιος Κυριαζής και πάνω από 30 επικεφαλής φορέων και οργανισμών ψηφιακής διακυβέρνησης.

Στελέχη μεγάλων εταιρειών παρουσιάζουν θέσεις και απόψεις για τις ψηφιακές τεχνολογικές εξελίξεις και τις θέσεις τους για τη σημασία της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στην ελληνική οικονομία και κοινωνία. Ταυτόχρονα, παρουσιάζονται επιτυχημένα έργα και εγκαταστάσεις των εταιρειών σε τομείς του Δημόσιου τομέα που υποστηρίζουν την μετάβαση φορέων και οργανισμών στον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Η έκδοση «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση ‘21» θα αποσταλεί ηλεκτρονικά σε 100.000 αποδέκτες, ενώ θα αναρτηθεί σε ψηφιακή μορφή και στο www.ictplus.gr, όπως ακριβώς είναι στην έντυπη μορφή της, ώστε να είναι προσβάσιμη από όλους.

Ο δεύτερος τόμος, ανάλογης έκτασης με τον πρώτο, θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου και θα παρουσιαστεί στις εργασίες του 11ου συνεδρίου ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, e-Government Forum.

The post Κυκλοφόρησε η ετήσια έκδοση «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση ‘21» appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Κοζάνη: Συνελήφθη 71χρονος για εγκατάλειψη θύματος μετά από τροχαίο

Next Article

ΕΣΕΕ: 7.000 εργαζόμενοι καταρτίστηκαν σε ηλεκτρονικό εμπόριο και logistics

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Ολοκληρώθηκε από την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) η υποστήριξη…