ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία, η οικονομία θα ανακάμψει»

Share:

«Ούτε στρατηγική ούτε τακτική επιλογή είναι οι πρόωρες εκλογές, είναι μη επιλογή», είπε ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη τύπου τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία»

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε με αφορμή ερώτηση για την οικονομία που δέχθηκε, ότι «η οικονομία θα ανακάμψει, ο τουρισμός πηγαίνει καλά και στην πορεία θα δημιουργηθούν πολλές καλές νέες θέσεις εργασίας»

«Τα κεφάλαια που δίνουμε δεν είναι γενναιόδωρα. Είναι τα ενδεδειγμένα», τόνισε απαντώντας σε ερώτηση ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη που βρίσκεται σε εξέλιξη, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση θα βοηθήσει και θα αλλάξει το τουριστικό μοντέλο της Εύβοιας.

Σε άλλη ερώτηση δημοσιογράφου ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι το Τατόϊ καθαριζόταν επί δύο μήνες από υλοτόμους, από τις ζημιές που είχε προκαλέσει η “Μήδεια” για να μην συμβεί τίποτα και το φέρει βαρέως που τελικά έγινε η ζημιά. Είπε επίσης ότι καθαρίστηκαν αντίστοιχα 19 κοινότητες και οικισμοί που προσομοιάζουν στο Μάτι, προληπτικά για να να αποφευχθούν τραγωδίες. “Η Ιπποκράτειος Πολιτεία” είναι μία τέτοια περίπτωση και είχε καθαρισθεί, “πρόσθεσε.

«Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για όλα» δήλωσε ο πρωθυπουργός κατά την έναρξη της συνέντευξης τύπου. «Η κλιματική κρίση είναι εδώ και μας δείχνει ότι όλα πρέπει να αλλάξουν από τον προσανατολισμό της οικονομίας, την λειτουργία του κράτους έως τη συμπεριφορά του ανθρώπου απέναντι στο περιβάλλον. Τα δεδομένα απαιτούν τολμηρές λύσεις για τις οποίες είμαι έτοιμος” ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Πιστεύω πως αυτή η κυβέρνηση έχει αποδείξει πως δεν διστάζει να παραδεχτεί τα λάθη της. Κάναμε ότι ήταν δυνατόν αλλά σε πολλές περιπτώσεις αυτό δεν ήταν αρκετό» είχε απαντήσει νωρίτερα σε άλλη ερώτηση δημοσιογράφου.

Η συνέντευξη είναι σε εξέλιξη (update3)

The post Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία, η οικονομία θα ανακάμψει» appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ανακοίνωση Ακύρωσης και Διαγραφής Ιδίων Μετοχών

Next Article

Μητσοτάκης: Προστατεύσαμε χιλιάδες ανθρώπους – Οι ευθύνες θα αποδοθούν την κατάλληλη στιγμή – Θα εξαντλήσουμε την τετραετία

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
«Δεχτήκαμε μία πρωτοφανή επίθεση της φύσης, με ταυτόχρονες φωτιές σε…