ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

LAMDA Development: Η AVAX ανάδοχος στα έργα υποδομής του Ελληνικού ύψους 300 εκατ.

Share:

Ανάδοχος για τη σύμβαση/πακέτο των έργων για τις Υποδομές της Α’ Φάσης του Έργου του Ελληνικού αναδείχθηκε η AVAX. Σημειώνεται ότι το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού περί τα 300 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρει η LAMDA Development  ολοκληρώθηκε η διαδικασία της τεχνικής και οικονομικής αξιολόγησης των προσφορών που υποβλήθηκαν αναφορικά με τα κατασκευαστικά έργα υποδομών της Α’ Φάσης του έργου.

Η διαδικασία που ξεκίνησε τον Ιούλιο 2021 και ολοκληρώθηκε σήμερα είχε ως αποτέλεσμα την ανάδειξη του ομίλου AVAX Α.Ε. ως Κύριου Αναδόχου.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν εντός του Μαρτίου 2022 και θα συνεχιστούν έως τον Σεπτέμβριο 2025. Τα έργα υποδομών της Α’ Φάσης θα παραδίδονται σταδιακά και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την παροχή ενός εκτεταμένου οδικού δικτύου.

Στο οδικό δίκτυο περιλαμβάνονται η υπογειοποίηση και ο ανισόπεδος κόμβος της Λεωφόρου Ποσειδώνος, καθώς και η κατασκευή δικτύων κοινής ωφέλειας για την εξυπηρέτηση όλων των προγραμματιζόμενων Κτιρίων.

Ανάμεσα σε αυτά είναι τα κτίρια των οικιστικών και εμπορικών αναπτύξεων και του αθλητικού συγκροτήματος, του Μητροπολιτικού Πάρκου και των λοιπών αναπτύξεων που προβλέπονται κατά την Α’ Φάση του έργου.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Παραδόθηκε η ανθρωπιστική βοήθεια στους Ουκρανούς δημοσιογράφους από την ΕΣΗΕΑ

Next Article

Quest: Από 21/3 σε διαπραγμάτευση οι νέες μετοχές μετά το split

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Η εταιρεία «Quest Συμμετοχών»  ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η…