ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Let’s Ferry: Διεθνής επέκταση από το βήμα της έκθεσης World Travel Market στο Λονδίνο

Share:

Διευρύνει τις δυνατότητες κράτησης διεθνών ακτοπλοϊκών εισιτηρίων η ψηφιακή πλατφόρμα LET’S FERRY μετά την υπογραφή σημαντικής συμφωνίας με την Pharos Digital, κορυφαία GDS (Global Distribution System), στο περιθώριο της φετινής έκθεσης World Travel Market στο Λονδίνο, όπου ο ελληνικός ταξιδιωτικός όμιλος εκπροσωπήθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της LET’S FERRY κ. Αντώνη Γελασάκη και τον Εμπορικό Διευθυντή κ. Μιχάλη Παπυράκη, ενώ από την Car Rental του ομίλου, παρόντες ήταν τα διευθυντικά στελέχη κ. Γιάννης Δασκαλάκης και κ. Κωνσταντίνος Μουντάκης.

«Η συμφωνία διασφαλίζει μια ισχυρότερη παρουσία στην παγκόσμια ακτοπλοϊκή αγορά με επέκταση στις άκρως ενδιαφέρουσες αγορές της Βόρειας Ευρώπης και Βαλτικής» αναφέρει ο κ. Μιχάλης Παπυράκης που χαρακτηρίζει σημαντική και ιδιαίτερα αποτελεσματική τη συμμετοχή της LET’S FERRY στην εφετινή World Travel Market.

«Μέσω των επαφών, των νέων συμφωνιών και συνεργασιών που συνήψε η LET’S FERRY, επιβεβαιώθηκε η δυναμική της πορεία στον κλάδο και θεμελιώθηκε ακόμη περισσότερο η ευρωπαϊκή και διεθνής της επέκταση» συμπληρώνει ο κ. Παπυράκης που υπογραμμίζει ότι «μέσα από τις νέες στρατηγικού χαρακτήρα συνεργασίες που κλιμακώθηκαν στην παγκόσμια τουριστική διοργάνωση την WTM, η LET’S FERRY ισχυροποιείται στην αγορά, με όρους διατηρήσιμης διεθνούς προοπτικής. Προσθέτει δε, ότι «με την επιστροφή μας σε κορυφαίες τουριστικές διοργανώσεις όπως αυτή του Λονδίνου και παράλληλα με την επένδυση μας σε νέες τεχνολογικές λύσεις επιβεβαιώνουμε την συνεχιζόμενη στρατηγική μας τοποθέτηση στις διεθνείς αγορές».

Υπενθυμίζεται ότι η  LET’S FERRY είναι μια πολυβραβευμένη online πλατφόρμα κρατήσεων που συνδυάζει αξιόπιστες υπηρεσίες, ταχύτητα και λειτουργικότητα τελευταίας τεχνολογίας. Παρέχει εύκολη, γρήγορη και απλοποιημένη online αναζήτηση και κρατήσεις εισιτηρίων. Ειδικά , σε ό,τι έχει να κάνει με την ακτοπλοΐα,  μέσω του ιστότοπου www.letsferry.com, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να κλείνουν εισιτήρια για περισσότερα από 230 λιμάνια σε όλο τον κόσμο, επιλέγοντας μάλιστα πολλαπλές διαδρομές σε μία μόνο κράτηση. Επίσης δίνεται η επιλογή για κράτηση στα πιο γρήγορα δρομολόγια,  στις καλύτερες διαθέσιμες τιμές. Όλα αυτά με πανεύκολη περιήγηση και με αξιοποίηση δεδομένων για διαθεσιμότητες  που έρχονται σε πραγματικό χρόνο και απόλυτη ασφάλεια πληρωμής με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή μέσω PayPal.

 Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

H Trastor εξαγοράζει την «Πηλέας Κτηματική»

Next Article

Το Κατάρ θα εκπροσωπεί τα συμφέροντα των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Το Κατάρ θα εκπροσωπεί τα συμφέροντα των ΗΠΑ στο Αφγανιστάνvdounis…