ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Ο Μάνος Κοτρωνάκης νέος Partner στον τομέα υπηρεσιών Turnaround & Restructuring και Υπεύθυνος υπηρεσιών Value Creation Services & Operational Improvement στην Deloitte

Share:

Τη θέση του Partner στον τομέα Χρηματοοικονομικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών (Financial Advisory) και του Υπευθύνου των υπηρεσιών Value Creation Services & Operational Improvement της Deloitte αναλαμβάνει από τις αρχές Οκτωβρίου ο Μάνος Κοτρωνάκης.

Ο κ. Κοτρωνάκης έχει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας σε θέματα εταιρικών αναδιαρθρώσεων και διαχείρισης ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων και τα τελευταία 7 χρόνια κατείχε την θέση του Managing Director, στον τομέα αναδιάρθρωσης εταιρειών, σε άλλη διεθνή εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Έχει επίσης εργαστεί για 11 χρόνια στην Global Finance, εταιρεία ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων (Private Equity ), ως Partner και Chief Operating Officer, ενώ ήταν μέλος του ΔΣ και της επιτροπής επενδύσεων της εταιρείας.

  • Πριν από την Global Finance, ο κ. Μάνος Κοτρωνάκης εργάστηκε για 10 χρόνια στη Diageo, με τελευταία θέση αυτή του Οικονομικού Διευθυντή της Diageo Business Services, με έδρα το Λονδίνο και τη Σιγκαπούρη.

Ο κ. Κοτρωνάκης διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το London Business School, μεταπτυχιακό τίτλο στις εφαρμογές ηλεκτρονικών υπολογιστών (MSc) από το Cranfield Institute of Technology, ενώ είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (BSc).

Ο Αλέξης Χατζηπαύλου, Partner, Επικεφαλής του τμήματος Turnaround & Restructuring της Deloitte Ελλάδος με αφορμή την προσθήκη του Μάνου Κοτρωνάκη στη Διοικητική Ομάδα του Financial Advisory της Deloitte ανέφερε:

  • «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα και καλωσορίζουμε τον Μάνο στην ομάδα του Turnaround & Restructuring της Deloitte. Η παρουσία του θα ενισχύσει περαιτέρω την δυναμική μας σε έργα επιχειρησιακής αναδιάρθρωσης και ανάπτυξης (Value Creation and Operational Improvements) των ελληνικών επιχειρήσεων, καθώς οι συνθήκες αβεβαιότητας τις οποίες βιώνουμε σήμερα καθιστούν το κομμάτι της επιχειρησιακής αναδιάρθρωσης αναπόσπαστο μέρος στην ευρύτερη στρατηγική μίας εταιρείας, προκειμένου να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τους κινδύνους και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν τα τελευταία χρόνια της πανδημίας».

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του ως Partner του τομέα του Financial Advisory & Restructuring team ο κ. Μάνος Κοτρωνάκης δήλωσε:

  • «Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για τον ρόλο που αναλαμβάνω στην Deloitte, μία από τις κορυφαίες συμβουλευτικές εταιρείες παγκοσμίως. Στόχος μου είναι η περαιτέρω ανάπτυξη των δυνατοτήτων μας στο τομέα του Financial Advisory & Restructuring ώστε να τους βοηθήσουμε να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους και να δημιουργήσουμε αξία για αυτούς την επόμενη μέρα».

The post Ο Μάνος Κοτρωνάκης νέος Partner στον τομέα υπηρεσιών Turnaround & Restructuring και Υπεύθυνος υπηρεσιών Value Creation Services & Operational Improvement στην Deloitte appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

Next Article

ESM: Προτείνει ανώτατο όριο δημοσιονομικού ελλείμματος στο 3% και χρέους στο 100% του ΑΕΠ

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Ανώτατο όριο δημοσιονομικού ελλείμματος στο 3% του ΑΕΠ και τιμή…