ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Γ. Μαρκατάτος: Η καινοτομία έχει τέσσερα στάδια

Share:

«Η καινοτομία έχει πολλούς ορισμούς: η εισαγωγή νέων και βελτιωμένων τρόπων πρακτικής στην εργασία,  σύμφωνα με τον West (2003) ή η επιτυχής εκμετάλλευση νέων ιδεών, σύμφωνα με Portel και Ketels (2003). Η καινοτομία έχει τέσσερα στάδια, αυτά της δημιουργίας της ιδέας, της χρηματοδότησης, της υλοποίησης και της εμπορευματοποίησης (διεθνοποίησης). Στον Σύνδεσμο Εταιρειών Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) προσπαθούμε καθημερινά να είμαστε συνεργατικοί με όλο το οικοσύστημα για να εξυπηρετήσουμε αυτά τα τέσσερα στάδια, με έμφαση στη διεθνοποίηση που είναι ιστορικά ο τομέας που έχουμε τη μεγαλύτερη εμπειρία και τα περισσότερα success stories.

Ο κ. Γιώργος Μαρκατάτος, Πρόεδρος του Συνδέσμου Εταιρειών Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) και  CEO της Regate, είναι μέλος της Κριτικής Επιτροπής των Hellenic Innovation Awards 2021.  Η κορυφαία εκδήλωση για την καινοτομία διοργανώνεται στο πλαίσιο του Hellenic Innovation Forum & Awards 2021, από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ και αποτελεί το πρώτο event της νέας εποχής που θα διεξαχθεί ταυτόχρονα σε δύο μέρη: φυσικά, σε τόπο που θα ανακοινωθεί και με την παρουσία -περιορισμένου αριθμού- προσκεκλημένων και ψηφιακά, στο  LiveOn Expo Complex το ολοκληρωμένο τρισδιάστατο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο του ethosGROUP, με την παρουσία κοινού από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η πολυμελής Κριτική Επιτροπή αποτελείται από εξέχουσες προσωπικότητες από τον θεσμικό και επιχειρηματικό κόσμο και μαζί με το κοινόμε ξεχωριστή ψηφοφορία, θα αναδείξουν τους «πρωταγωνιστές» που οδηγούν την καινοτομία. 

Τα Hellenic InnovationAwards2021 περιλαμβάνουν 8 επιμέρους θεματικές ενότητες, στις οποίες θα απονεμηθούν συνολικά 23 κατηγορίες βραβείων, καθώς και 2 τιμητικά βραβεία. 

Η υποβολή υποψηφιοτήτων συνεχίζεται έως και τις 10 Σεπτεμβρίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολές υποψηφιοτήτων επισκεφθείτε το ethosevents.eu .

The post Γ. Μαρκατάτος: Η καινοτομία έχει τέσσερα στάδια appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ Ν. 3556/2007: Γνωστοποίηση συναλλαγών

Next Article

Ευχαριστούμε κύριε Ταγίπ Ερντογάν

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Η Δημοκρατία αποκαταστάθηκε πριν 47 χρόνια αλλά στην Κύπρο ο…