ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

To Mαρούσι αποκτά την δική του Wall Street

Share:

Η λεωφόρος Κηφισίας στο Μαρούσι έχει ήδη περάσει σε μια νέα εποχή, μια νέα περίοδο ανάπτυξης, με τα γραφεία να βρίσκονται και πάλι σε πρώτη ζήτηση. Ειδοποιός διαφορά: Οι αναβαθμισμένες προδιαγραφές των νέων εργασιακών χώρων.

Γραφειακός χώρος στην περιοχή του Αμαρουσίου είναι η νέα επένδυση, η πρώτη του έτους, συνολικού ύψους 35 εκατ. ευρώ (απόκτηση ακινήτου – κατασκευή), της Prodea Investments ΑΕΕΑΠ (Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας).

Για την προαναφερόμενη επένδυση η Prodea απέκτησε πέντε όμορα οικόπεδα συνολικής επιφάνειας 10.433 τ.μ. (με υφιστάμενο κτήριο γραφείων – κατοικιών 4.172 τ.μ.) τα οποία περικλείονται από τη Λεωφόρο Κηφισίας και την οδό Διονύσου.

Η ΑΕΕΑΠ σχεδιάζει την ανάπτυξη αφού κατεδαφίσει το υφιστάμενο κτήριο και την εκμετάλλευση σύγχρονου συγκροτήματος γραφείων με κατ’ ελάχιστον περιβαλλοντική πιστοποίηση LEED Gold, το οποίο θα αποτελείται από δύο αυτόνομα και λειτουργικά ανεξάρτητα κτήρια συνολικής επιφάνειας περίπου 17.000 τ.μ.

Η επένδυση θα χρηματοδοτηθεί από τα αντληθέντα κεφάλαια του πράσινου ομολόγου που εξέδωσε η εταιρεία τον Ιούλιο του 2021.

Η νέα αυτή επένδυση βρίσκεται σε προνομιακή θέση, δίπλα στο δαχτυλίδι του κόμβου της Λεωφόρου Κηφισίας με την Αττική Οδό και στον Προαστιακό Σταθμό Κηφισίας, κοντά στο Golden Hall, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση τόσο οδικώς, όσο και με μέσα μαζικής μεταφοράς και προστίθεται στις υφιστάμενες επενδύσεις της Prodea στον βόρειο άξονα και το business district (επιχειρηματική περιοχή) του Αμαρουσίου.

The post To Mαρούσι αποκτά την δική του Wall Street appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Τα ντεσού της πρώτης εξόδου της Ελλάδας για το 2022 στις αγορές

Next Article

 H ώρα της ΕΥΔΑΠ…

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Από τις εξαιρέσεις της μεγάλης κεφαλαιοποίησης, στην χθεσινή σημαντική διόρθωση…