ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Μία μεγάλη πολυεθνική διακόπτει τη λειτουργία μονάδας στα Οινόφυτα

Share:

Tην οριστική διακοπή της λειτουργίας της παραγωγικής μονάδας μετασχηματιστών στα Οινόφυτα (ELVIM) από την 1η Νοεμβρίου 2020 ανακοίνωσε η Schneider Electric.

Σε ανακοίνωση του ο Όμιλος Schneider Electric αναφέρεται στο «εξαιρετικά δύσκολο παγκόσμιο και εγχώριο επιχειρηματικό περιβάλλον στην αγορά των μετασχηματιστών» και εξηγεί ότι «κατέληξε σε αυτή τη σοβαρή απόφαση καθώς οι μεγάλες συσσωρευμένες ζημιές των τελευταίων ετών του εργοστασίου στα Οινόφυτα κατέστησαν τη βιωσιμότητα του αδύνατη» και αφού «εξάντλησε όλες τις εναλλακτικές λύσεις, συμπεριλαμβανομένης της πιθανής εξαγοράς του εργοστασίου, χωρίς αποτέλεσμα».

«Είναι αυτονόητο ότι οι εργαζόμενοι θα λάβουν τις αποζημιώσεις που δικαιούνται. Πέραν των νομικών μας υποχρεώσεων, θα παράσχουμε κάθε δυνατή υποστήριξη και βοήθεια στους υπαλλήλους μας. Θα συνεργαστούμε με όλους τους αρμόδιους φορείς για την ταχύτερη επαγγελματική τους αποκατάσταση. Ταυτόχρονα, θα αντιμετωπίσουμε με ευαισθησία κάποιες ιδιαίτερες περιπτώσεις. Η Schneider Electric AEBE είναι σε διαρκή επικοινωνία με τους εργαζομένους και τους εκπροσώπους τους σχετικά με αυτό το θέμα», επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Η Schneider Electric AEBE συνεχίζει την εμπορική της λειτουργία και δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα στον τομέα της ενεργειακής απόδοσης και του αυτοματισμού συνεχίζοντας να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες της, καταλήγει η ανακοίνωση.

The post Μία μεγάλη πολυεθνική διακόπτει τη λειτουργία μονάδας στα Οινόφυτα appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ο Γ. Τοζακίδης πρόεδρος της ΕΑΔΕ

Next Article

Στο επίκεντρο του σημερινού Eurogroup o μηχανισμός για τη χορήγηση δανείων από τον ESM

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Ο μηχανισμός για τη χορήγηση δανείων από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό…