ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Η Microsoft εξαγοράζει την εταιρία Activision που δημιούργησε το “Call of Duty”

Share:

Σε συμφωνία για την εξαγορά της Activision Blizzard, μεγάλης εταιρίας εταιρίας βιντεοπαιχνιδιών (Call of Duty), φέρεται να έχει φτάσει  ή να πλησιάζει η Microsoft, σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου. Η Microsoft διαθέτει και την πλατφόρμα παιχνιδιών XBox οπότε γεννούνται συνέργειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Wall Street Journal, το deal φέρεται να έχει κλείσει καθώς αναφέρεται ότι το αντίτιμο έχει οριστικοποιηθεί στα 68,7 δισ. δολάρια. Άλλες πληροφορίες του Reuters αναφέρουν ότι το αντίτιμο είναι λίγο ψηλότερα στα 70 δις δολάρια, ενώ πληροφορίες του Bloomberg ανέφεραν ότι η συμφωνία είναι κοντά.

Στο μεταξύ, η μετοχή της Activision στην προ-αγορά της Wall Street εκτινάσσεται κατά 37% ενώ η μετοχή της Microsoft, υποχωρεί κατά 2%.

Η Activision είναι η εταιρία που βρίσκεται πίσω από γνωστά βιντεοπαιχνίδια, όπως το Call of Duty και το Tony Hawk’s Pro Skater.

 

The post Η Microsoft εξαγοράζει την εταιρία Activision που δημιούργησε το “Call of Duty” appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

ΟΤΕ: Τα δώρα στους μετόχους εκτός από το μέρισμα, που δίνει ο Οργανισμός

Next Article

Γ. Βλασσόπουλος, Ατλαντική Ένωση: Oι ομαδικές ασφαλίσεις ενισχύουν την εργασιακή ηρεμία

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Ενισχύουν την εργασιακή ηρεμία και τον δεσμό εργαζομένων και επιχείρησης.…