ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Μίκα Ιατρίδη: Προχωρά ο σχεδιασμός εμβολιασμού ατόμων με δυσκολία μετακίνησης

Share:
Μίκα Ιατρίδη: Προχωρά ο σχεδιασμός εμβολιασμού ατόμων με δυσκολία μετακίνησης

«Προχωρά ο σχεδιασμός για τον εμβολιασμό των συμπολιτών μας, που δεν μπορούν να μετακινηθούν» δηλώνει η βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μίκα Ιατρίδη, η οποία έχει ήδη θέσει το θέμα στην ηγεσία του Υπ. Υγείας.

Τη σχετική ενημέρωση είχε η κ. Ιατρίδη από το Υπουργείο Υγείας και συγκεκριμένα μετά από επικοινωνία της με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας, κ. Μάριο Θεμιστοκλέους και την αντίστοιχη ενημέρωση προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη.

«Έτσι, στο σχεδιασμό μελετάται και η συμμετοχή ιδιωτών γιατρών στους εμβολιασμούς των κατοίκων, οι οποίοι δεν μπορούν να μετακινηθούν προς τα εμβολιαστικά κέντρα, σε συνδυασμό με την άφιξη εμβολίων, των οποίων η αποθήκευση είναι πιο εύκολη. Με σχέδιο προχωράμε, ώστε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση. Παρά τα ζητήματα που παρουσιάζονται, τα νησιά μας είναι στην πρώτη γραμμή της επιχείρησης «Ελευθερία». Ο δρόμος είναι μακρύς, αλλά όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε», υπογράμμισε η Δωδεκανήσια βουλευτής.

www.ert.grΔιαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων στο Σημαντικό Έργο Κοινού Ευρωπαϊκού Ενδιαφέροντος (Important Project of Common European Interest – IPCEI) στη βιομηχανική αλυσίδα αξίας «Μικροηλεκτρονική»

Next Article

Εξηγήσεις Οικονόμου: Δημόσιες συναθροίσεις με μάσκες και αποστάσεις μέχρι 100 άτομα – Μέχρι σήμερα το όριο ήταν 9 άτομα – ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Απαντώντας αν η απόφαση αυτή έχει να κάνει με το…