ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Μητσοτάκης για Nαυπηγεία Σκαραμαγκά: Περισσότερες δουλειές και ανάπτυξη για όλους

Share:

«Τα μεγαλύτερα ναυπηγεία της χώρας ξαναπιάνουν δουλειά», διεμήνυσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αφότου ο Έλληνας πλοιoκτήτης, Γιώργος Προκοπίου, κατέθεσε τη μεγαλύτερη προσφορά και γίνεται κάτοχος των ναυπηγείων Σκαραμαγκά.


Με συνολικό τίμημα 77,9 εκατ. ευρώ ολοκληρώθηκαν οι διαγωνισμοί για την πώληση του ναυπηγείου Σκαραμαγκά, καθώς σήμερα κατατέθηκαν προσφορές 37,3 εκατ. ευρώ για το περιουσιακό στοιχείο της ΕΤΑΔ , 26 εκατ. ευρώ για τα περιουσιακά στοιχεία της Ειδικής Διαχείρισης.

Αναλυτικά η δήλωση του Πρωθυπουργού

Σήμερα τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά γυρίζουν μία δεκαετή σελίδα αβεβαιότητας και ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο παραγωγικής δουλειάς, ανάπτυξης και ευημερίας. Τα μεγαλύτερα ναυπηγεία της χώρας ξαναπιάνουν δουλειά, και γίνεται ένα ακόμα βήμα για την αναγέννηση της ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας.

Η διαγωνιστική διαδικασία στην οποία προχώρησε η κυβέρνηση ολοκληρώθηκε ήδη με επιτυχία. Με περισσότερους υποψήφιους επενδυτές από κάθε άλλη φορά. Και με τελικό τίμημα τετραπλάσιο του αρχικού που συνολικά αγγίζει τα 78.000.000 ευρώ.

Δύο χρόνια από την ημέρα που οι πολίτες μας έδωσαν την εντολή να πάμε τη χώρα μπροστά, κάνουμε πράξη το σύνθημά μας για περισσότερες δουλειές και ανάπτυξη για όλους.

www.ertnews.grΔιαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Κρήτη: Τραγωδία στα Παλαιά Ρούματα: Νεκρός ο 67χρονος που έπεσε σε χαράδρα

Next Article

Μύκονος: «Βράζει» το νησί για τα νέα μέτρα – Σκληρή ανακοίνωση από τους επιχειρηματίες

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Αναβρασμός, ακυρώσεις κρατήσεων σε ξενοδοχεία και βίλες αλλά και σκέψεις…