ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

O Μπακογιάννης, η Βοστώνη και ο τουρισμός στην Αθήνα

Share:

Γράφει η «ξενοδόχος»

 

Την απόφαση για αδελφοποίηση Αθήνας και Βοστώνης, ανακοίνωσαν μετά τη συνάντησή τους, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης και η Δήμαρχος Βοστώνης, Μισέλ Γου, θέλοντας να επισφραγίσουν τους διαχρονικούς ισχυρούς δεσμούς που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο πόλεις.

Ο κ. Μπακογιάννης συναντήθηκε με την νεοεκλεγείσα Δήμαρχο της Βοστώνης κ. Μισέλ Γου, κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης στην αμερικανική πόλη, όπου παρέδωσε σε ειδική τελετή τα στεφάνια για τους τέσσερις πρώτους νικητές του σημερινού 126ου Μαραθωνίου της πόλης.

Η Αθήνα ‘’ποντάρει’’ πολλά τουριστικά στους Αμερικανούς και δεν είναι τυχαίο ότι μόλις πριν από λίγες ημέρες η American Airlines ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει το μεγαλύτερο αριθμό απευθείας πτήσεων από Αθήνα σε ΗΠΑ με τρείς προορισμούς, για πάνω από 281 χιλιάδες αεροπορικές θέσεις φέτος το καλοκαίρι στη σύνδεση ΗΠΑ- Αθήνα με +80% έναντι του 2019. Την ίδια στιγμή, στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Βοστώνη προ ημέρων η ελληνική ομογένεια υποδέχθηκε τους επιτελείς της Delta Airlines και του αεροδρομίου της Βοστώνης, μεταξύ των οποίων τον αντιπρόεδρο της αεροπορικής Chuck Imhof, τον πρόεδρο Lew Evangelides και την CEO Lisa Wieland του αεροδρομίου της Βοστώνης (Massport), τον Μητροπολίτη Βοστώνης κ. Μεθόδιο, ταξιδιωτικούς φορείς και δεκάδες στελέχη του αεροδρομίου.

Αφορμή, η νέα πτήση της Delta Airlines που μετά από 25 χρόνια θα ξανασυνδέσει αεροπορικά τη Βοστώνη με την Αθήνα απευθείας.

Θα είναι η πρώτη φορά που θα είναι απευθείας και τα δύο σκέλη της πτήσης, τόσο το σκέλος Αθηνά-Βοστώνη και όσο και το Βοστώνη-Αθήνα. Η Delta Airlines παρουσίασε στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Βοστώνη τη νέα απευθείας πτήση που είναι αποτέλεσμα στρατηγικής εταιρικής της απόφασης, του επιτυχημένου ανοίγματος της Ελλάδας το περσινό καλοκαίρι, αλλά και τετράχρονης δουλειάς της εθελοντικής ομάδας εργασίας του Γενικού Προξενείου και συνεργασίας με τα αεροδρόμια της Βοστώνης και της Αθήνας στους τομείς, μεταξύ άλλων, της ανάλυσης δεδομένων, των δημοσίων σχέσεων, του marketing και της ανάπτυξης αερογραμμών.

  • «Η προεργασία αυτή άνοιξε τα μάτια στον ιδιωτικό τομέα που είδε επιτέλους ότι το πάγιο αίτημα της διασποράς μας στη Βοστώνη παρουσίαζε και μία επιχειρηματική ευκαιρία, την στιγμή που η Ελλάδα αναδεικνύεται σε κορυφαίο διεθνώς ταξιδιωτικό προορισμό», αναφέρουν οι επιτελείς του Προξενείου.

 

Σημειωτέον ότι ο δήμαρχος Αθηναίων κάλεσε επισήμως τη Δήμαρχο της Βοστώνης τον ερχόμενο Νοέμβριο στην Αθήνα, προκειμένου να παρακολουθήσει τον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο στην ελληνική πρωτεύουσα.

 

The post O Μπακογιάννης, η Βοστώνη και ο τουρισμός στην Αθήνα appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Απλούστερες οι άδειες για συνεδριακά- εκθεσιακά κέντρα

Next Article

Τα μηνύματα του μεγαλύτερου retailer στην Ελλάδα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
  “Μαύρα” τα βλέπει ο Απόστολος Βακάκης, και δεν είναι…