ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Γ. Μπραΐμης: Από τη ΦΑΓΕ και την ΕΒΓΑ, managing director της Gizelis Robotics

Share:

Ένα έμπειρο στέλεχος, που έχει περάσει από υψηλές, τεχνικές και διοικητικές, θέσεις ευθύνης σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες αναλαμβάνει τα καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου (Managing Director) της Gizelis Robotics.

Πρόκειται για τον Γιώργο Μπραΐμη, που ξεκίνησε την καριέρα του στην εταιρία ΦΑΓΕ του Ομίλου Φιλίππου, από τη θέση του Διευθυντή του Τμήματος Συντήρησης (1994-2000). Εργάστηκε στην εταιρία FRIGOGLASS αναλαμβάνοντας επικεφαλής της τεχνικής υποστήριξης για τα υαλουργεία και τις λοιπές δραστηριότητες του Ομίλου στην Νιγηρία (2001-2004).

Επανήλθε στον Όμιλο Φιλίππου, αναλαμβάνοντας Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρία συσκευασιών ΜΟΡΝΟΣ, και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας ΕΒΓΑ (2004-2011). Ο κ. Μπραΐμης ανέλαβε στη συνέχεια διευθύνων σύμβουλος στον κλάδο συσκευασίας στον όμιλο Πλαστικά Θράκης, με ευθύνη τις δραστηριότητες στην Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Τουρκία, Σερβία, Σουηδία, Νορβηγία και Ιρλανδία, ενώ στη συνέχεια διετέλεσε Group Chief Operating Officer και εκτελεστικό μέλος του ΔΣ του Ομίλου (2011-2020), έχοντας στην ευθύνη του το σύνολο των παραγωγικών και εμπορικών δραστηριοτήτων του Ομίλου, τόσο στις προαναφερθείσες αγορές όσο και στις ΗΠΑ.

Πριν αναλάβει στη Gizelis Robotics διετέλεσε πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην G4S (Secure Solutions). Ο κ. Μπραΐμης είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός και κάτοχος MSc του Imperial College, και διαθέτει μεταπτυχιακές σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων στο INSEAD και Marketing & Sales στο Northwestern/Kellogg (USA).

Σημειώνεται ότι η Gizelis Robotics είναι σήμερα ο μεγαλύτερος integrator συστημάτων ρομποτικής και εφαρμογών αυτοματισμού υψηλής τεχνολογίας στη χώρα μας, που απευθύνεται στην ελληνική και παγκόσμια αγορά. Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρία παρέχει τόσο μοναδικές όσο και κατ’ απαίτηση ρομποτικές λύσεις όσο και συνδυαστικές λύσεις ρομποτικής και τεχνητής νοημοσύνης στην Ελληνική βιομηχανία και στις αγορές του εξωτερικού. Αναπτύσσει, στην ελληνική και διεθνή αγορά, μια υπερσύγχρονη γκάμα συνεργατικών, αυτόνομων ρομπότ που αναβαθμίζουν την παραγωγική ικανότητα καιτην ικανότητα διαχείρισης υλικών των επιχειρήσεων σε τομείς, όπως είναι η βιομηχανία, το λιανεμπόριο, τα logistics, κα.

Ο κ. Ευάγγελος Γκιζελής, Ιδρυτής και Πρόεδρος της Gizelils Robotics σημειώνει: «Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας ένα έμπειρο και καταξιωμένο στέλεχος, με μακρά πορεία στο χώρο της ελληνικής βιομηχανίας, από θέσεις ευθύνης. Ο Γιώργος Μπραΐμης με τις γνώσεις του και τις διοικητικές του ικανότητες θα ενισχύσει την προσπάθεια της Gizelis Robotics να διεισδύσει με επιτυχία σε νέες αγορές σε Ελλάδα και διεθνώς που αναζητούν καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις ρομποτικής καιτεχνητής νοημοσύνης».

The post Γ. Μπραΐμης: Από τη ΦΑΓΕ και την ΕΒΓΑ, managing director της Gizelis Robotics appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ανακοίνωση Αγοράς Ιδίων Μετοχών

Next Article

Κορωνοϊός: Πάνω από 94% οι ανεμβολίαστοι στις ΜΕΘ 28 νοσοκομείων της Μακεδονίας και της Θράκης

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Ξεπερνά το 94% το ποσοστό των ανεμβολίαστων που νοσηλεύονται λόγω Covid-19 στις…