ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Mύλοι Λούλη: Θα επηρεαστεί η εισαγωγή πρώτων υλών από την ουκρανική κρίση;

Share:

Σε διευκρινίσεις για τον αντίκτυπο της ουκρανικής κρίσης προχωρά η εταιρεία ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε. κατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

“Όσον αφορά στις πωλήσεις προς τις εμπλεκόμενες χώρες, ο Όμιλος δεν έχει σημαντική έκθεση καθώς οι πωλήσεις της σε αυτές είναι αμελητέες”, αναφέρει η εισηγμένη σε σχετική ανακοίνωση και προσθέτει:

“Όσον αφορά στις αγορές σιτηρών από τις χώρες αυτές και ειδικότερα από την Ρωσία, κατά το προηγούμενο έτος αυτές αποτελούσαν το 17% της αξίας των συνολικών σιτηρών που άλεσε ο Όμιλος. Ο Όμιλος εισάγει πρώτες ύλες από αρκετές χώρες και έτσι έχει εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η προμήθεια από τις εμπλεκόμενες χώρες.

Στην παρούσα χρονική στιγμή δεν είναι εφικτή η εκτίμηση της ενδεχόμενης επίπτωσης επί του κύκλου εργασιών, των αποτελεσμάτων και της οικονομικής θέσης του Ομίλου, καθότι δεν μπορούμε να προβλέψουμε ακόμη τα μεσοπρόθεσμα αποτελέσματα της σημερινής εμπλοκής.

Η εταιρεία παρακολουθεί διαρκώς τις εξελίξεις προκειμένου να λάβει τα κατάλληλα μέτρα για την ομαλή συνέχιση της δραστηριότητάς της.”

The post Mύλοι Λούλη: Θα επηρεαστεί η εισαγωγή πρώτων υλών από την ουκρανική κρίση; appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Tις επόμενες εβδομάδες θα μετρηθούν οι επιπτώσεις στον τουρισμό

Next Article

Accor: Σηµαντική ανάκαµψη δραστηριοτήτων για το 2021

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
ΑΝAΚΑΜΨΗ ΣΤΟ REVPAR ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΣΥΝΕΧΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ…