ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Nέα αναστολή λειτουργίας της Mouzenidis Travel έως 31 Οκτωβρίου

Share:

Γράφει η ‘’ξενοδόχος’’  

Λύση στα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζει εδώ και μήνες λόγω της πανδημίας η Mouzenidis Travel Greece, η οποία ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας της στην Ελλάδα τον περασμένο Ιούνιο και τώρα προχωρά επέκταση της αναστολής.

Όπως ενημέρωσε τους συνεργάτες της, η εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, αποφάσισε να παρατείνει την αναστολή των εργασιών της στη χώρα μας για την περίοδο από την 1η Σεπτεμβρίου έως της 31 Οκτωβρίου με τις κρατήσεις, γι’ αυτή την περίοδο, να ακυρώνονται.

Η εταιρεία δηλώνει ότι καταβάλλει προσπάθειες ώστε να επιστρέψει στην κανονικότητα, ωστόσο δεν μπορεί ακόμη να προσδιορίσει πότε μπορεί να αποκατασταθεί η λειτουργία της.

Σε συνέχεια των ζητημάτων που αντιμετωπίζει ο όμιλος, πτωχευτικές διαδικασίες έχουν ακολουθήσει εντός του Αυγούστου και τα γραφεία των συνεργατών του ομίλου σε Λετονία και  Λευκορωσία.

Στο τέλος Ιουλίου συζητήθηκε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης (Διαδικασία Ασφαλιστικών Μέτρων) η από 16.06.2021 αίτηση χορήγησης προληπτικών μέτρων της ‘’Mouzenidis Travel’’ και διατηρήθηκε η από 23.06.2021 προσωρινή διαταγή έως την κατάθεση της αίτησης επικύρωσης και σε κάθε περίπτωση κατ’ ανώτατο όριο έως τέσσερις μήνες από τη χορήγησή της, ήτοι από την 23.06.2021.

 

The post Nέα αναστολή λειτουργίας της Mouzenidis Travel έως 31 Οκτωβρίου appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Κέρδη στην Ασία με ώθηση την πλήρη έγκριση του εμβολίου της Pfizer στις ΗΠΑ

Next Article

Ισραήλ: 26 θάνατοι και πάνω από 8.600 κρούσματα κορονοϊού σε 24 ώρες

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Ισραήλ: 26 θάνατοι και πάνω από 8.600 κρούσματα κορονοϊού σε…