ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Νέα διεθνής συνεργασία για την Generation Y, με την INTERSPORT Albania!

Share:

Έχοντας στην κατοχή της εννέα (9) φυσικά καταστήματα και ούσα αποκλειστική αντιπρόσωπος των γνωστών brands McKinley, Firefly, Tecnopro, Pro Touch, Energetics μεταξύ άλλων, η INTERSPORT Albania, η κορυφαία εταιρεία στον κλάδο λιανικής αθλητικών ειδών, εμπιστεύτηκε την τεχνογνωσία της Generation Y – International eBusiness Hub, ώστε να επενδύσει στον ψηφιακό μετασχηματισμό της, αναθέτοντάς της τον αποκλειστικό σχεδιασμό και την υλοποίηση του ολοκαίνουριου διαδικτυακού καταστήματός της.

Η Generation Y είναι πλέον στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει την INTERSPORT Albania στην οικογένειά της και να αναλάβει αποκλειστικά την παράδοση αυτού του αξιοσημείωτου έργου, παρέχοντας στον πελάτη της όλα τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία, προκειμένου να είναι σε θέση να προσφέρει την απόλυτη ψηφιακή εμπειρία στα μέλη της αθλητικής του κοινότητας, καθώς και να ενισχύσει την ήδη επιτυχημένη παρουσία του στην παγκόσμια αγορά αθλητικών ειδών.

Μάθετε περισσότερα για το έργο εδώ: https://bit.ly/3tBdTdk

The post Νέα διεθνής συνεργασία για την Generation Y, με την INTERSPORT Albania! appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Τα υδατοδρόμια πόλος προσέλκυσης τουριστών σε Κέρκυρα-Παξούς

Next Article

Υπέκυψε στις διεθνείς πιέσεις το Χρηματιστήριο – Εβδομαδιαία πτώση 0,72%

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Μπορεί να προσπάθησε, αλλά στο δεύτερο μισό της συνεδρίασης το…