ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Νέες ψηφιακές υπηρεσίες από τη winbank για ασφαλείς και γρήγορες συναλλαγές

Share:

Κάντε τις συναλλαγές σας και τις αγορές της εορταστικής περιόδου με μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια, χρησιμοποιώντας τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες που προσφέρει η winbank της Τράπεζας Πειραιώς.

Μέσω web banking αλλά και του mobile app της τράπεζας, η Πειραιώς διευκολύνει την κάλυψη αναγκών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, χωρίς επίσκεψη σε τραπεζικό κατάστημα.

Συγκεκριμένα μπορείτε:

Να εκδώσετε πιστωτική κάρτα (eCard) χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα, αλλά μέσω της υπηρεσίας winbank web banking, κάνοντας την αίτηση ηλεκτρονικά και παραλαμβάνοντας την κάρτα στη διεύθυνση που έχετε ορίσει.

Να αποκτήστε άμεσα χρεωστική κάρτα, είτε εκδίδοντας νέα ή επανεκδίδοντας την παλαιά, για τις καθημερινές σας συναλλαγές σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα.

Να αλλάξετε άμεσα το PIN της κάρτας (e-PIN καρτών) γίνεται, τόσο από το winbank web banking όσο και από το mobile app. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαιτείται συναλλαγή ερώτησης υπολοίπου σε οποιοδήποτε ATM.

Να καλύψετε τις έκτακτες ανάγκες της εορταστικής περιόδου γρήγορα και με ένα κλικ, μέσω του πρώτου online καταναλωτικού δανείου (e-loan), που δημιούργησε και προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς, για ποσά αίτησης από 500 ευρώ έως 15.000 ευρώ. Η αίτηση καταχωρείται ηλεκτρονικά μέσω winbank web banking και μετά την αξιολόγηση του αιτήματος, υπογράφονται ψηφιακά τα συμβατικά έγγραφα με εγκεκριμένη ηλεκτρονική υπογραφή και τα χρήματα πιστώνονται αυτόματα στον λογαριασμό.

The post Νέες ψηφιακές υπηρεσίες από τη winbank για ασφαλείς και γρήγορες συναλλαγές appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Σχολιασμός δημοσιεύματος

Next Article

«Συν- Εργασία»: Παρατείνεται το πρόγραμμα έως τις 31 Μαρτίου 2022

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Παρατείνεται έως τις 31 Μαρτίου 2022 το πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχόλησης «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» με…