ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Νέος εμπορικός διευθυντής στον ΟΛΘ

Share:

Η «Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε.» ανακοίνωσε ότι ο Ιωάννης Β. Φετάνης ορίζεται ως νέος Γενικός Εμπορικός Διευθυντής στην θέση του Rui Pinto, ο οποίος συνεχίζει τα βασικά του καθήκοντα ως Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος.

Τηλεδιάσκεψη για τα λιμάνια

Οι συνθήκες που διαμορφώνει ο κορονοϊός στα λιμάνια της χώρας και κυρίως στα λιμάνια-πύλες, αναλύθηκαν στην διάρκεια δύο τηλε-διασκέψεων που πραγματοποιήθηκαν υπό την προεδρία του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, με την συμμετοχή των διοικήσεων των Οργανισμών Λιμένων, των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων και των Κρατικών Λιμενικών Ταμείων.

Στις εν λόγω τηλε-συσκέψεις, στις οποίες συμμετείχαν ο γενικός γραμματέας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής, Ευάγγελος Κυριαζόπουλος και η γενική γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Χριστιάνα Καλογήρου, συζητήθηκαν μέτρα και προτάσεις που επιτυγχάνουν, αφενός την εύρυθμη λειτουργία των παραπάνω λιμένων και αφετέρου την εντατικοποίηση των υγειονομικών ελέγχων, η οποία κρίθηκε από όλους τους μετέχοντες στην σύσκεψη, ως αναγκαία.

The post Νέος εμπορικός διευθυντής στον ΟΛΘ appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Οι Υγειονομικές Επιτροπές των ΚΕΠΑ βρήκαν τον …ρυθμό τους κι εξυπηρετούν καλύτερα και γρηγορότερα

Next Article

Μετά τις διακοπές του Αυγούστου ξεκινούν οι πλειστηριασμοί

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Ενημερώνοντας την εθνική αντιπροσωπεία για τα βήματα που γίνονται σχετικά…