ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Office Line: Ένα νέο Technology Hub με έμφαση σε AI λύσεις

Share:

Η Office Line A.E, ο διεθνώς αναγνωρισμένος πάροχος λύσεων Cloud στην Παγκόσμια αγορά και Microsoft Country Partner of the year 2019 για την Ελλάδα, έθεσε σε λειτουργία στην αυγή του 2020, τη νέα μονάδα καινοτομίας, Technology Hub στον Άγιο Δημήτριο (Αγίου Δημητρίου 26).

Hκίνηση αυτή έρχεται ως επιστέγασμα της στιβαρής οικονομικής απόδοσης (πάνω από 40% αύξηση τζίρου, 105% αύξηση κερδοφορίας το 2018) και αναπτυξιακής πορείας της εταιρείας την τελευταία διετία, που αντικατοπτρίζεται τόσο σε αύξηση του αριθμού προσωπικού της κατά 80%, όσο και στην επέκτασή της σε νέες αγορέςτου εξωτερικού (Καναδάς, Ολλανδία, Μάλτα και Κύπρος), αλλά και σε νέα ιδιόκτητα κτίρια, που θα εξυπηρετούν τη στρατηγική ανάπτυξη της OfficeLineγια τα επόμενα χρόνια.

ΤοTechnology Hub θα αποτελέσει τη μονάδα ανάπτυξης νέων καινοτόμων λύσεων και υπηρεσιών, πάνω στο πεδίο τουCloudAdoptionκαι του ArtificialIntelligence, καθώς θα στεγάσει εξειδικευμένη ομάδα προγραμματιστών με προσανατολισμό τη δημιουργία καινοτόμου λογισμικού που θα ανταποκρίνεται στην ανάγκη των επιχειρήσεων να είναιagileστην εποχή του Ψηφιακού Μετασχηματισμού και να προσαρμόζονται, ακόμη και σε πραγματικό χρόνο, στο διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό τοπίο, τις θεσμικές και νομικές απαιτήσεις και τον ανταγωνισμό. Επιπλέον, πέραν της λειτουργίας του ως κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D), θα στεγάσει το έμπειρο προσωπικό του Τμήματος Enterprise Support, προκειμένου να λειτουργήσει ως ένα ευέλικτο SupportCenterγια τους πελάτες της εταιρείας, με σκοπό την παροχή απρόσκοπτης εξυπηρέτησης 24x7x365.

Στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας (Θάλειας 6, Αγ. Δημήτριος) θαπαραμείνουντα επιτελικά τμήματα της Διοίκησης, των Συμβούλων (AdvisorsandConsulting), η Οικονομική Διεύθυνση και τα τμήματαBusinessDevelopment, Commercial, HRκαιMarketing.

Ο κ. Παναγιώτης Κουρής, CEO της Office Line A.E δήλωσε: «Πρόκειται για μια σημαντική επέκταση, που αυξάνει το ζωτικό χώρο της εταιρείας και μας δίνει τη δυνατότητα για επιπλέον εστίαση και εμβάθυνση στους τομείς που θα διατηρήσουν την ικανοποίηση των πελατών μας στα υψηλότερα επίπεδα της αγοράς: την καινοτόμο δημιουργία νέων λύσεων, βασισμένων σε τεχνολογίες Cloud και AI που υποστηρίζουν τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό, αλλά παράλληλα και την ακόμη αρτιότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, καθώς οι ανάγκες τους μεταβάλλονται συνεχώς, χρειάζονται απρόσκοπτη υποστήριξη και εμείς αντίστοιχα δηλώνουμε έμπρακτα την συνεχή παρουσία μας δίπλα τους».

The post Office Line: Ένα νέο Technology Hub με έμφαση σε AI λύσεις appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Έλληνες CEOs: Απαισιοδοξία για την παγκόσμια οικονομία, «συγκρατημένη αισιοδοξία» για την εγχώρια

Next Article

Μαζεύει τις πρωινές απώλειες το Χρηματιστήριο

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Προς τις 940 μονάδες επανέρχεται ο Γενικός Δείκτης, παραμένοντας ωστόσο…