ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Οι νέοι συνταξιούχοι θα πάρουν τα αναδρομικά στις 27 Ιουλίου

Share:

Στις 27 Ιουλίου και όχι στις 30 Ιουνίου όπως είχε προ ημερών αναγγελθεί θα καταβληθούν τα αναδρομικά στους ”νέους” συνταξιούχους του ιδιωτικού τομέα, λόγω καθυστέρησης στην επεξεργασία των στοιχείων από την ανάδοχο εταιρεία, σύμφωνα με ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ αναφέρει πως ”ξεκινά η καταβολή των αυξήσεων και των αναδρομικών στους συνταξιούχους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα με περισσότερα από 30,1 και έως 44 έτη ασφάλισης, μετά τον επανυπολογισμό των αποδοχών τους με τα βελτιωμένα ποσοστά αναπλήρωσης του νόμου 4670/2020.

 

Αναφορικά με την πληρωμή των αναδρομικών στους συνταξιούχους του ιδιωτικού τομέα που υπέβαλαν αίτημα συνταξιοδότησης μετά τις 13 Μαΐου 2016 (με τον ν.4387/2016), λόγω καθυστέρησης στην επεξεργασία των στοιχείων από την ανάδοχο εταιρεία που προέκυψε μετά την τελευταία ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ, θα πραγματοποιηθεί εμβόλιμη πληρωμή στις 27 Ιουλίου 2021.

Υπενθυμίζεται πως η πληρωμή των αυξήσεων (συμπεριλαμβανομένου και του ποσού που αναλογεί για τον μήνα Ιούλιο) στις συντάξεις των παραπάνω συνταξιούχων θα πραγματοποιηθεί τέλος Ιουλίου με τις συντάξεις Αυγούστου.

Για τις πληρωμές των αναδρομικών των συνταξιούχων του Δημοσίου καθώς και των αναδρομικών και αυξήσεων των συνταξιούχων του ιδιωτικού τομέα που υπέβαλαν αίτηση συνταξιοδότησης πριν τον Μάιο του 2016 θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση”.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

«Καμπάνα» 24 εκατ. ευρώ σε 14 άτομα για την Folli Follie

Next Article

Ρεκόρ… στο νήμα για τους S&P και Nasdaq

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Οριακή άνοδος στο αμερικανικό χρηματιστήριο με τους S&P και Nasdaq…