ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Η οικογένεια Προκοπίου εξασφαλίζει συνεργασίες με την κρατική ναυτιλιακή Bahri της Σ. Αραβίας

Share:

Σε άνευ προηγουμένου συνεργασίες προχωρά η οικογένεια Προκοπίου μέσω της Dynacom και της SeaTraders, έπειτα από την υπογραφή MoUs με την κρατική ναυτιλιακή Bahri της Σ. Αραβίας.

Και οι δύο συμφωνίες καλύπτουν διάρκεια ενός έτους και στοχεύουν στη δημιουργία οδών για την απρόσκοπτη μεταφορά τεχνολογίας και υπηρεσιών μεταξύ των σαουδαραβικών και ελληνικών εταιρειών προς όφελος και των δύο εθνικών οικονομιών.

Ο Ahmed Ali Alsubaie, Διευθύνων Σύμβουλος της Bahri, δήλωσε: «Με την υπογραφή αυτών των δύο σημαντικών συμφωνιών, η Bahri έκανε ένα ακόμη σημαντικό άλμα προς τη βελτίωση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας του στόλου μας και την περαιτέρω ίδρυση του οργανισμού μας τόσο σε περιφερειακό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Dynacom και η SeaTraders έχουν αναπτύξει εντυπωσιακά χαρτοφυλάκια υπηρεσιών και είμαστε ενθουσιασμένοι που χτίζουμε μια διαρκή σχέση που ενσωματώνει την καινοτομία και ενισχύει τις διμερείς σχέσεις της χώρας μας».

Τα μνημόνια υπογράφηκαν κατά τη διάρκεια Ελληνο-Σαουδαραβικό Φόρουμ στην Αθήνα, το οποίο πραγματοποιήθηκε στα τέλη Ιουλίου στο περιθώριο της επίσκεψης του διαδόχου της Ύπατης Αρμοστείας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ στην Ελλάδα.

Ο Mohammed Bin Battal, Πρόεδρος της Bahri Dry Bulk, δήλωσε σχετικά: 

«Είμαστε περήφανοι που ξεκινήσαμε τη διαδικασία συνεργασίας με τη Sea Traders, σε φιλόδοξη επιδίωξη να επεκτείνουμε την παρουσία μας στην αγορά και να αναπτυχθούμε παράλληλα με άλλους ηγέτες της ναυτιλίας χύδην ξηρού φορτίου. «Αυτή η νέα συμφωνία δίνει περιθώρια σε μια αξιοσημείωτη συνεργασία μεταξύ της Σαουδικής Αραβίας και του ελληνικού ιδιωτικού τομέα. Αποδεικνύει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στους πελάτες μας.»

Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου φόρουμ, οντότητες της Σαουδικής Αραβίας και της Ελλάδας υπέγραψαν περισσότερες από δώδεκα συμφωνίες αξίας άνω των 15,2 δισ. SAR, σύμφωνα με το seatrade-maritime.com.

Ο όμιλος Dynacom Tankers Management, Sea Traders και Dynagas διαθέτει στόλο 129 πλοίων.

The post Η οικογένεια Προκοπίου εξασφαλίζει συνεργασίες με την κρατική ναυτιλιακή Bahri της Σ. Αραβίας appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Motor Oil: Στις 8/9 η ΕΓΣ για την απόκτηση του 75% του κλάδου ΑΠΕ της Ελλάκτωρ

Next Article

ΙΝΤERAMERICAN: Ταξιδιωτική ασφάλιση, προϋπόθεση για τη χαρά του ταξιδιού και πεδίο ανάπτυξης για startups

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Μετά από μία διετία περιορισμών, η επιστροφή στην κανονικότητα δεν…