ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Orion 21: Εύσημα από ΗΠΑ για την πολυεθνική άσκηση των ειδικών δυνάμεων (video)

Share:

Επίλεκτες δυνάμεις της Ελλάδας, της Κύπρου, της Σερβίας, του Ισραήλ και των Ηνωμένων Πολιτειών συμμετείχαν στη διεθνή άσκηση Orion 21 στο κέντρο εκπαίδευσης τεθωρακισμένων στον Αυλώνα. Η χώρα μας με τις διεθνείς στρατιωτικές συνέργειες διασφαλίζει την ασφάλεια, την ειρήνη και τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Ο αιφνιδιασμός εχθρικής αυτοκινητοπομπής που μετέφερε ηγετικό στέλεχος εγκληματικής οργάνωσης, και η μεταφορά του ώστε να δικαστεί από τις αρμόδιες αρχές, ήταν ένα από τα κύρια σενάρια της πολυεθνικής άσκησης Orion 21 που έλαβε χώρα στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα.

Επίλεκτες ελληνικές ειδικές δυνάμεις και δυνάμεις ειδικών επιχειρήσεων της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ, και δυνάμεις της Κύπρου, της Σερβίας του Ισραήλ και των ΗΠΑ, παγιδεύουν από αέρα και ξηρά τα οχήματα των διωκόμενων εγκληματιών, και μετά από σφοδρή ανταλλαγή πυρών, συλλαμβάνουν τον αρχηγό των εγκληματιών και τον οδηγούν στις φυλακές, διασώζοντας και ομήρους.

Η Άσκηση Orion 21 διεξήχθη ταυτόχρονα σε 19 περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας με τη συμμετοχή και ξένων δυνάμεων, και αποτέλεσε μια πρώτη δοκιμασία για τη νέα Διοίκηση

Πηγή: ΕΡΤ / Δημήτρης Θωμάς

www.ertnews.grΔιαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Τραγωδία στη Γαλλία: Θάνατος μωρού – Η μητέρα δεν μπορούσε να επικοινωνήσει λόγω βλάβης στο τηλεφωνικό δίκτυο

Next Article

Αποκάλυψη ΣΚΑΪ: Το σχέδιο για τεστ στους τουρίστες – Το μοντέλο της Σιγκαπούρης

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Ποιες θα είναι οι «δικλείδες ασφαλείας» για την άφιξη των…