ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Η Παγκρήτια στηρίζει τους πυρόπληκτους

Share:

Στο πλευρό των πληγέντων από τις πρόσφατες πυρκαγιές πελατών της, φυσικών και νομικών προσώπων στέκεται η Παγκρήτια, παρέχοντας διευρυμένες διευκολύνσεις ως προς την αποπληρωμή των υποχρεώσεών τους προς την Τράπεζα, ενώ θα στηρίξει με κάθε δυνατό και πρόσφορο τρόπο τη δύσκολη προσπάθειά τους για την αποκατάσταση των ζημιών στις περιουσίες τους.

Σ΄αυτό το πλαίσιο και σε συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, θα προχωρήσει σε 6μηνη αναστολή της πληρωμής των κάθε μορφής ενήμερων δανειακών υποχρεώσεων, συμπεριλαμβανομένων και των χρηματοδοτικών εργαλείων της ΕΑΤ, ενώ για όλο το παραπάνω χρονικό διάστημα, θα απέχει από τη διενέργεια κάθε πράξης αναγκαστικής εκτέλεσης για τους πληγέντες.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να ενταχθούν στα παραπάνω μέτρα θα μπορούν να επικοινωνήσουν με το δίκτυο των καταστημάτων της Τράπεζας, υποβάλλοντας σχετικό αίτημα.

Παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις, η Παγκρήτια Τράπεζα προτίθεται να συμμετέχει ενεργά στις πρωτοβουλίες υπέρ των πληγέντων, ενώ θα εξετάζει κατά προτεραιότητα κάθε αίτημα δανειοδότησής τους για την αντιμετώπιση των αναγκών τους.

The post Η Παγκρήτια στηρίζει τους πυρόπληκτους appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ορισμός Διευθυντή Λογιστηρίου

Next Article

Meteo: Αύξηση 26% των πυρκαγιών και 450% της καμένης έκτασης στην Ελλάδα, φέτος

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Μεγάλη αύξηση, της τάξης του 450%, σε σχέση με τον…