ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Παπαευαγγέλου: Κάτω από τη μονάδα το Rt – Έχουμε δρόμο μπροστά μας

Share:

Για συνεχιζόμενη πίεση στο Σύστημα Υγείας της Βόρειας Ελλάδας, έκανε λόγο η Βάνα Παπαευαγγέλου κατά τη διάρκεια της ενημέρωση για τον κορωνοϊό, στο υπουργείο Υγείαςκι ενώ οι διασωληνωμένοι ανέρχονται σε 600.

Δυστυχώς, είπε η κ. Παπαευαγγέλου, η πίεση στο Σύστημα Υγείας της Βόρειας Ελλάδας παραμένει η υψηλή. Η ίδια εκτίμησε πως δεν τηρήθηκαν απ όλους τα μέτρα και επέμεινε πως τα αποτελεσματικότερα μέτρα είναι η χρήση της μάσκας και η δραματική μείωση των επαφών. Επιπρόσθετα υπογράμμισε ότι το Rt έπεσε κάτω από τη μονάδα σε όλες τις περιοχές της χώρας. Πάντως η ίδια τόνισε πως έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας.

«Επισκέψεις και κεράσματα αναβάλλονται για του χρόνου», είπε στην συνέχεια, λέγοντας πως τα «χρόνια πολλά» σήμερα στους εορτάζοντες (σ.σ. του Αγίου Ανδρέα) αλλά και τις επόμενες μέρες, «στους Νικόλες, τις Άννες», όπως είπε χαρακτηριστικά, πρέπει να τα πούμε… τηλεφωνικά. «Και πάλι άντεξαν τα νοσοκομεία μας. Κάνω έκκληση να μην αποφεύγουν οι πολίτες τα νοσοκομεία», είπε η παιδίατρος.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

ΕΤΕπ: 470 εκατ. πρόγραμμα για την οδική ασφάλεια στην Ελλάδα

Next Article

Διευρύνει τις απώλειες η Wall Street

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Υποχωρεί από τα ιστορικά υψηλά ο S&P 500, αλλά οδεύει…