ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Πέντε νέα καταστήματα εγκαινιάζει ο όμιλος Folli Follie

Share:

Πέντε νέα καταστήματα εγκαινιάζει ο όμιλος FF Group στην Αττική, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ανάπτυξη των νέων καταστημάτων έρχεται σε συνέχεια της στρατηγικής εξορθολογισμού του δικτύου πωλήσεων και της ενίσχυσης του portfolio του ομίλου με νέα brands.

Συγκεκριμένα, δύο νέα καταστήματα Collective Sports, ένα στο Ψυχικό και ένα στη Νέα Ερυθραία, προστίθενται στο δίκτυο του επιτυχημένου fashion concept Collective, εστιασμένα στην κατηγορία του sportswear και του athleisure. Συνολικά, ο Όμιλος FF Group, λειτουργεί σήμερα στην Ελλάδα εννέα καταστήματα Collective, τρία καταστήματα Collective Sports, τρία καταστήματα Collective Underwear, καθώς και το ηλεκτρονικό κατάστημα collectiveonline.com. Επίσης, διατηρεί έξι καταστήματα Collective στη Βουλγαρία, πέντε στη Ρουμανία και ένα στην Κύπρο.

Στο πλαίσιο ανάπτυξης των own brand, ένα νέο κατάστημα Folli Follie ανοίγει τις πόρτες του στην Καλλιθέα, σε μία νέα αγορά, όπου αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον του τοπικού αγοραστικού κοινού. Παράλληλα, δύο νέα monobrand καταστήματα ανοίγουν στη Γλυφάδα: η πρώτη boutique Kendall + Kylie και το πρώτο κατάστημα Beverly Hills Polo Club στην Ελλάδα θα λειτουργήσουν στις πιο πολυσύχναστες εμπορικές οδούς των νοτίων προαστίων.
Ο όμιλος FF Group επενδύει στοχευμένα στην ανάπτυξη του fashion retail στην Ελλάδα, ανταποκρινόμενος στις διαρκώς εναλλασσόμενες τάσεις της αγοράς, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

The post Πέντε νέα καταστήματα εγκαινιάζει ο όμιλος Folli Follie appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Αναπλήρωση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου ΟΛΠ Α.Ε. – Ανασυγκρότηση ΔΣ ΟΛΠ Α.Ε.

Next Article

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Ο Μίκης Θεοδωράκης έγινε παιδαγωγός του Έθνους

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Παιδαγωγό του Έθνους χαρακτήρισε το Μίκη Θεοδωράκη η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στον τελευταίο…