ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

ΠΟΕΔΗΝ: Το 90% των υγειονομικών εμβολιασμένοι – φυσική ανοσία – αναμονή εμβολιασμού

Share:

Το θέμα εμβολιασμού του υγειονομικού προσωπικού συζήτησε το γενικό συμβούλιο της ΠΟΕΔΗΝ, καθώς και το ζήτημα της υποχρεωτικότητας αυτού.

Όπως αναφέρει η ομοσπονδία των υγειονομικών: «Το υγειονομικό προσωπικό συμμετέχει μαζικά στον εμβολιασμό. Είναι η κοινωνική ομάδα που συντριπτικά έχει το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμού, αγγίζοντας το 90% (εμβολιασμένοι, φυσική ανοσία, αναμονή εμβολιασμού, μη εμβολιασμένοι με ιατρική εντολή).

Το υγειονομικό προσωπικό στοχοποιείται με ανακρίβειες και στρεβλά στοιχεία εκ του πονηρού.

Εμβολιασμένος ή μη ο υγειονομικός τηρεί τα μέτρα ατομικής προστασίας προστατεύοντας τον εαυτό του και τους ασθενείς. Εάν κάποιος συνειδητά δεν τηρεί τα μέτρα ατομικής προστασίας και θέτει σε κίνδυνο ασθενείς υπάρχει το πειθαρχικό δίκαιο και θα πρέπει να παραπέμπεται στα πειθαρχικά όργανα. Είναι χρέος και καθήκον ο εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού.

Εξάλλου πληρώσαμε βαρύ το τίμημα του κορονοϊού. Χάσαμε 27 συναδέλφους από κορονοϊό με τον θάνατό τους να μην χαρακτηρίζεται ως εργατικό ατύχημα. Είμαστε ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των υγειονομικών και Προνοιακών υπαλλήλων. Η υποχρεωτικότητα παραβιάζει συνταγματικές ελευθερίες και ατομικά δικαιώματα. Με πειθώ θα εμβολιαστούν όλοι οι υγειονομικοί. Ο εξαναγκασμός ή επιβολή πειθαρχικών μέτρων οδηγεί σε αντίθετα αποτελέσματα».

www.ertnews.grΔιαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Facebook is making a bracelet that lets you control computers with your brain

Next Article

Η αρχαία Θάσος αποκαλύπτεται μέσα από τρισδιάστατες κατασκευές

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Ζώντας από τα πρώτα χρόνια της ζωής του ανάμεσα στα…