ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Ποια είναι η 1 Hotels που έρχεται στο Elounda Hills  στην Κρήτη

Share:

Γράφει η «ξενοδόχος»

Είναι ένα από τα πολυτελή brands που έχει “σημαία” του την αειφορία και τη σύνδεσή της με τη φιλοξενία.

Ο λόγος για την 1 Hotels, η οποία πρόκειται να συνεργαστεί με τη Mirum του Ρώσου Βιτάλι Μπορίσοφ για το Εlounda Hills στην Κρήτη.

To 1 Hotel & Homes Elounda Hills, όπως θα ονομαστεί το συγκρότημα εντός της μικτής τουριστικής αλλά και στρατηγικής επένδυσης της Mirum Hellas στο δήμο Αγίου Νικολάου του νομού Λασιθίου θα περιλαμβάνει πολυτελές ξενοδοχείο 135 δωματίων και 178 ‘’branded’’ κατοικίες και βίλλες με το brand της αλυσίδας οι οποίες θα αναπτυχθούν σταδιακά.

Στόχος είναι το νέο συγκρότημα μαζί με τις πρώτες κατοικίες να λειτουργήσουν το καλοκαίρι του 2025.

  • Η Mirum Hellas θα προχωρήσει με την ανάπτυξη των ακινήτων, ενώ η 1Hotels, η οποία ανήκει στην ομπρέλα της SH Hotels & Resorts θα αναλάβει τη διαχείριση του συγκροτήματος.
  • Συνολικά η στρατηγική επένδυση Elounda Hills αντιστοιχεί σε προϋπολογισμό συνολικού ύψους άνω των 400 εκατ. ευρώ και θα υλοποιηθεί σταδιακά σε φάσεις σε εκτάσεις συνολικής επιφάνειας 840 στρεμμάτων που έχουν προκύψει από τη συνένωση μικρότερων τμημάτων γής. Το έργο περιλαμβάνει επίσης αθλητικές εγκαταστάσεις, πισίνες και χώρους ψυχαγωγίας, κέντρο θαλασσοθεραπείας, beach club, μαρίνα.

Η 1 Hotels της SH Hotels & Resorts αποτελεί ‘’το αναπτυσσόμενο lifestyle brand πολυτελείας που εμπνέεται από την ίδια τη φύση’’, το οποίο πρωτοξεκίνησε το 2015 από το Μαϊάμι και το Μανχάταν για να επεκταθεί στη συνέχεια κι εκτός ΗΠΑ, στην Κίνα και πλέον και στο Τορόντο, τη Μελβούρνη, το Παρίσι, το Λονδίνο κ.α. με νέα ξενοδοχεία που έχουν ήδη δρομολογηθεί.

Η SH Hotels & Resorts είναι θυγατρική του επενδυτικού ομίλου Starwood Capital Group που έχει στην ομπρέλα της τα ξενοδοχειακά brands 1 Hotels, Baccarat Hotels, Treehouse Hotels και SH Collection Properties.

Η Starwood Capital Group, με έδρα το Μαϊάμι, είναι ένας επενδυτικός όμιλος με ιστορία 3 δεκαετιών, από το 1991 και δραστηριότητα, κυρίως, στο διεθνές real estate, ενώ διαθέτει περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση αυτή την στιγμή ύψους 90 δισ. δολαρίων και 4.000 εργαζομένους σε 16 γραφεία διεθνώς.

Στη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών και με στόχο τη μεγιστοποίηση των επενδύσεών του, ο όμιλος είχε συμμετοχή σε διάφορες επενδυτικές πλατφόρμες και εταιρείες στους τομείς της φιλοξενίας και της κατοικίας, μεταξύ των οποίων και στην Starwood Hotels & Resorts που συγχωνεύτηκε την περασμένη δεκαετία με την Mariott Hotels.

Τώρα, η SH Hotels & Resorts ακολουθεί επίσης ευρύ πρόγραμμα επέκτασης επιλέγοντας καινοτόμα concepts ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο.

The post Ποια είναι η 1 Hotels που έρχεται στο Elounda Hills  στην Κρήτη appeared first on Banks.com.gr.

Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Το «Αγιο Δισκοπότηρο» των αγορών: Ενας δείκτης για όλες τις επενδύσεις

Next Article

Τους 40 βαθμούς θα φτάσει ο υδράργυρος

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Τους 40 βαθμούς θα φτάσει ο υδράργυρος Wed, 14/07/2021 -…