ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Ποιοι συμβάλλουν στην πρωτοβουλία της ΒΙΑΝΕΞ για την Βαρυμπόμπη

Share:
Πλήθος φορέων και ιδιωτικών επιχειρήσεων εκδήλωσαν ενδιαφέρον προκειμένου να συνδράμουν στην πρωτοβουλία της ΒΙΑΝΕΞ για την αποκατάσταση της Βαρυμπόμπης, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές των προηγούμενων ημερών στην περιοχή.
Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ και ο Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, προχωράνε με ταχείς ρυθμούς για την πραγματοποίηση της δέσμευσης για την ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής της Βαρυμπόμπης, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές των προηγούμενων ημερών, ξεκινώντας επίσημα την πρωτοβουλία Varybopi-reset.

Καθώς το ενδιαφέρον είναι μεγάλο πανελλαδικά, τόσο από ιδιωτικές εταιρείες, όσο και από επίσημους φορείς, αλλά και από τον κρατικό μηχανισμό, ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ καλεί όσες εταιρείες και φορείς επιθυμούν, μπορούν να δηλώσουν την πρόθεσή τους για να συμμετέχουν στην πρωτοβουλία μέσα από την επικοινωνία με την ηλεκτρονική διεύθυνση info@Varibopireset.gr ,

Τις επόμενες εβδομάδες θα παρουσιαστεί το αναλυτικό σχέδιο της πρωτοβουλίας, το οποίο θα εκπονηθεί σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, αλλά και με τη συνδρομή του ερευνητικού φορέα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών “BEYOND Center of Excellence” (http://www.beyond-eocenter.eu/index.php).

Το σχέδιο θα τεθεί προς συζήτηση με τους συμμετέχοντες στην πρωτοβουλία, θα δημοσιοποιηθεί, ενώ θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση και συντονισμός με τους κρατικούς αρμόδιους φορείς για την εφαρμογή του.

Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ, με ανακοίνωσή του εκφράζει θερμές ευχαριστίες στις εταιρείες που αμέσως ανταποκρίθηκαν και έσπευσαν να δηλώσουν την επιθυμία τους για συμμετοχή στην πρωτοβουλία μετά την ανακοίνωσή συνεργασίας του Ομίλου με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, για την πραγματοποίηση μελέτης για την οργανωμένη ανάπλαση της Βαρυμπόμπης.

Πρόκειται για τις εταιρείες Candia Strom, αλυσίδα supermarket Θανόπουλος Α.Ε., VIEPAIntrum HellasAirVid, αλλά και ιδιώτες ανά την Ελλάδα.

“Με αλληλεγγύη, σεβασμό στο συνάνθρωπο και το περιβάλλον, ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ καλεί όσες επιχειρήσεις επιθυμούν, να συνεργαστούν σε αυτή την κοινή δράση, ώστε όλοι ενωμένοι να αποκαταστήσουμε το περιβάλλον που ζούμε και δουλεύουμε, δείχνοντας τον δρόμο για ένα αισιόδοξο και υγιές μέλλον” αναφέρει η ΒΙΑΝΕΞ.

The post Ποιοι συμβάλλουν στην πρωτοβουλία της ΒΙΑΝΕΞ για την Βαρυμπόμπη appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ideal: Υποχρεωτική Δημόσια Πρόταση από την Terniale

Next Article

Ηπιες πιέσεις στη Wall Street, τα βλέμματα στην πανδημία

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Οι αναλυτές αποδίδουν τις πιέσεις στις ανησυχίες για την εξάπλωση…