ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Πολύφερνη νύφη η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία

Share:

Πριν από 15 μέρες, κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων του περιπτέρου της ΕΑΒ στο πλαίσιο της ΔΕΘ, είδαμε ξαφνικά τον κ. Νίκο Παπάτσα, Πρόεδρο της Ένωσης Ελληνικών Εταιριών Αεροδιαστημικής, Άμυνας & Ασφάλειας (Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α) αλλά ταυτόχρονα και Αντιπρόεδρο του EFA GROUP, όχι μόνον να εγκαινιάζει το Περίπτερο της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας ΕΑΒ αλλά και να  εκδηλώνει με παρρησία το «ενδιαφέρον του Ομίλου EFA GROUP να συνδράμει» στην περαιτέρω ανάπτυξη της ΕΑΒ ειδικά ως προς τις εξαγωγικές της δραστηριότητες.

Επειδή το ψάξαμε το θέμα, το  EFA GROUP είναι σήμερα στην Ελλάδα ο μεγαλύτερος όμιλος στον χώρο της άμυνας με πάνω από το 90% των εσόδων του να προέρχονται από εξαγωγές.

Απ’ ότι καταλάβαμε υπάρχει έντονο ενδιαφέρον να «μεταλαμπαδεύσει» αυτή την τεχνογνωσία, εμπειρία και εξαγωγική δραστηριότητα στην αμυντική βιομηχανία, στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ), που αυτή τη στιγμή η δυναμική της παραμένει ανεκμετάλλευτη.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι μου υπογράμμισαν ότι οι δραστηριότητες της ΕΑΒ είναι συναφείς με την τεχνογνωσία του EFA GROUP….

Το EFA GROUP μπορεί να ανεβάσει την εμβέλεια και τις δραστηριότητες της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ).

Είναι βέβαιο ότι ο συγκεκριμένος ελληνικός όμιλος εταιριών, μπορεί να καταστήσει turbo την εν λόγω επίσης ελληνική βιομηχανία, πόσο μάλλον που οι δραστηριότητες της ΕΑΒ είναι συναφείς με την τεχνογνωσία του EFA GROUP…

The post Πολύφερνη νύφη η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

 Δύο διαγωνισμοί- ένας κοινός παρονομαστής. Ο ΟΛΘ εκτός του ΟΛΑ. 

Next Article

ΟΗΕ: To Ιράν αμφισβητεί την αξία μιας πυρηνικής συμφωνίας – Έρευνα για τον θάνατο της Αμινί

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
ΟΗΕ: To Ιράν αμφισβητεί την αξία μιας πυρηνικής συμφωνίας -…