ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Πόροι του ΕΣΠΑ από τις περιφέρειες για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης

Share:

Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) συνυπέγραψε την «Πράσινη Συμφωνία» για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης, που παρουσιάστηκε το πρωί από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, σε ειδική εκδήλωση, στην «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ, Απόστολος Τζιτζικώστας, επισήμανε ότι ήδη οι περιφέρειες έχουν «δεσμευτεί για τη διάθεση σημαντικού μέρους των ευρωπαϊκών πόρων από το νέο ΕΣΠΑ σε ανάλογες δράσεις.

Όπως χαρακτηριστικά στην ανάπτυξη δικτύου σημείων φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων, στην προμήθεια ηλεκτροκίνητων απορριμματοφόρων και άλλων υπηρεσιακών οχημάτων, στην ανάπτυξη έξυπνων συστημάτων διαχείρισης κινητικότητας, στην ανανέωση του στόλου των οχημάτων των περιφερειών, στη δημιουργία πράσινων και έξυπνων χώρων στάθμευσης, στη χρηματοδότηση για την ενεργειακή αναβάθμιση δημοσίων κτιρίων και τη μετατροπή τους σε “πράσινα κτίρια” και στην ενίσχυση της κυκλικής οικονομίας σε επιχειρήσεις και δημόσιους φορείς», όπως είπε.

The post Πόροι του ΕΣΠΑ από τις περιφέρειες για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ποια 6 μεγάλα επενδυτικά σχέδια πήραν το πράσινο φως;

Next Article

AS Company: Στις 26/6 η ΓΣ για επιστροφή κεφαλαίου €0,07/μετοχή

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα διεξαχθεί ως προς όλους…