ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Πως το bitcoin έχασε ξαφνικά το 90% της αξίας του στο δίκτυο Pyth

Share:

Ξαφνικά το bitcoin βρέθηκε να διαπραγματεύεται στα 5.402 δολάρια. Ήταν μία βλάβη στο δίκτυο συναλλαγών Pyth, μια πλατφόρμα που έχει τη στήριξη μερικών από τους μεγάλους παίκτες, η οποία «έριξε» την τιμή του Bitcoin κατά 90% τη Δευτέρα, σύμφωνα με το Bloomberg.

Η τεχνική βλάβη στην πλατφόρμα, είχε ως αποτέλεσμα η τιμή του bitcoin να φαίνεται πολύ χαμηλότερη από ότι ήταν στην πραγματικότητα εκείνη την ώρα. Η τιμή του στις άλλες πλατφόρμες συναλλαγών φαινόταν σωστή.

Ωστόσο η αγορά των crypto υποφέρει αυτές τις ημέρες, ίσως χειρότερα από τις άλλες αγορές οι οποίες όμως επίσης υποχωρούν.

Το bitcoin υποχώρησε έως και 7,6% στα 40.237 δολάρια προτού περιορίσει τις απώλειες. Το δεύτερο μεγαλύτερο crypto, ethereum, διαπραγματεύτηκε κάτω από 3.000 δολάρια, ενώ γενικά τα crypto υποχώρησαν.

Σήμερα οι τιμές τους υποχωρούν επίσης και το bitcoin είναι κοντά 42.500 δολάρια, το ethereum κάτω από τα 3.000 δολάρια, τα tether και cardano αντιδρούν ανοδικά οριακά, ενώ διορθώνουν και τα binance και xrp.

The post Πως το bitcoin έχασε ξαφνικά το 90% της αξίας του στο δίκτυο Pyth appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Μηνιαίο Ενημερωτικό Δελτίο Τιμών Αγροτικών Προϊόντων από την Τράπεζα Πειραιώς – Σεπτέμβριος 2021

Next Article

«Tραβούν την ανηφόρα» οι τιμές των ενοικίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Τι δείχνει έρευνα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Ανοδικές τάσεις εμφανίζουν οι τιμές ενοικίασης κατοικιών το 2021 σε Αττική και…