ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Πόσους επισκέπτες έχει υποδεχθεί το ελληνικό περίπτερο στην Expo Dubai;

Share:

Παρουσίαση της αγοράς των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων πραγματοποίησε ο κ. Δημήτριος Θωμόπουλος, Διευθύνων Γραμματέας ΟΕΥ Ντουμπάι Πρεσβείας της Ελλάδας στα ΗΑΕ, ο οποίος την τρέχουσα περίοδο δίνει το “παρών” στο ελληνικό περίπτερο της έκθεσης Expo Dubai.

Στην έναρξη της ομιλίας του στα Greek Exports Forum & Awards ο κ. Θωμόπουλος ενημέρωσε ότι το ελληνικό περίπτερο έχει δεχθεί έως σήμερα 420.000 επισκέπτες και εκτιμάται πως έως το τέλος της έκθεσης θα φθάσει τους 500.000. Ως προς τα κύρια χαρακτηριστικά της αγοράς των ΗΑΕ, ο κ. Θωμόπουλος τόνισε πως είναι μια αγορά με αρκετές ιδιομορφίες,  παρόλ’ αυτά οι αρχές έχουν πετύχει σημαντική πρόοδο όσον αφορά τα πρότυπα  και τα ρυθμιστικά μέτρα.

Πρόσφατα ελήφθησαν κάποια μέτρα πολιτικής, μεταξύ άλλων η επιβολή ΦΠΑ στο 5%, εταιρικού φόρου 9% που θα ισχύσει από το 2023, αλλά και η άρση της υποχρέωσης για τοπικό εταίρο με 51% σε εγχώρια εταιρεία, όπως και η χαλάρωση προϋποθέσεων για παραμονή στη χώρα.

The post Πόσους επισκέπτες έχει υποδεχθεί το ελληνικό περίπτερο στην Expo Dubai; appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

O Υποδιοικητής της TτΕ στα Gefa21: Οι πρώτες ύλες είναι ασύγκριτα ακριβότερες από την δεκαετία του ’70

Next Article

Εκτίμηση σοκ για την τιμή της βενζίνης

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Την εκτίμηση ότι τις επόμενες μέρες η τιμή της βενζίνης…