ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Prem Watsa: Η Ελλάδα έχει την καλύτερη και πιο φιλική στις επιχειρήσεις κυβέρνηση

Share:

«Η Ελλάδα, έχει την καλύτερη και πιο φιλική στις επιχειρήσεις κυβέρνηση στην Ευρώπη», δήλωσε ο μεγαλοεπενδυτής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Fairfax Prem Watsa, στο συνέδριο του ΣΕΒ “Reinventing Greece through Investments in Innovation”.

Ο Prem Watsa ήταν ενθουσιώδης στις αντιδράσεις του και εντυπωσιασμένος από τις μεταρρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και τις αλλαγές που έχουν συντελεστεί. Περιμένει να εισρεύσουν κεφάλαια και να γίνουν νέες μεγάλες επενδύσεις.

Ο ίδιος είπε ότι κανένας επενδυτής δεν έρχεται σε μία αφιλόξενη χώρα. Τόνισε ότι οι επενδυτές έχουν εμπιστοσύνη και έρχονται όπως είπε από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Νιγηρία ή επιστρέφουν στη χώρα και επενδύουν.

Είπε μάλιστα ότι η Ελλάδα αναπτύσσεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς, τόνισε το 6% του ΑΕΠ για φέτος και δήλωσε πως δεν θα τον εξέπληττε αν η Ελλάδα πετύχαινε ανάπτυξη και 8%.Πρόσθεσε ότι υπάρχει το momentum για καλές επιδόσεις.

Όπως είπε η Ελλάδα έχει αλλάξει και η κυβέρνηση κάνει τομές. Πλέον υπάρχουν ευκαιρίες και καθώς αλλάζει η νοοτροπία θα δούμε νέες επενδύσεις.

 

The post Prem Watsa: Η Ελλάδα έχει την καλύτερη και πιο φιλική στις επιχειρήσεις κυβέρνηση appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

IR REPORT 9M 2021 (Ορθή Επανάληψη)

Next Article

Εργαζόμενοι ΑΥΓΗΣ: Όχι στην εθελουσία, κανένας δεν μας ενημέρωσε

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
H Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στην ΑΥΓΗ  αποφάσισε με ψήφους …