ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Πρεσβεία Λονδίνο: Οδηγίες στους 200 εγκλωβισμένους Έλληνες στο Stansted

Share:
Η Πρεσβεία της Ελλάδας στη βρετανική πρωτεύουσα δίνει οδηγίες στους Έλληνες που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο διεθνές αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνου
Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η μη πραγματοποίηση των δρομολογίων οφείλεται στην απαγόρευση πτήσεων μεταξύ Ελλάδος και Ηνωμένου Βασιλείου, γεγονός που, όπως αναφέρει, γνώριζαν όλες οι εταιρείες.

Η πρεσβεία σημειώνει ότι όσοι δεν έχουν άλλο τρόπο να επιστρέψουν, θα πρέπει να επιστρέψουν στις πόλεις διαμονής τους και από αύριο Πέμπτη να εγγραφούν στην κατάσταση των αιτούντων επαναπατρισμό.

Άτομα που ανήκουν σε ευαίσθητες ομάδες ή δεν έχουν δυνατότητα διαμονής στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρακαλούνται να ενημερώσουν την Πρεσβεία και να υποβάλουν αίτημα προτεραιότητας.

Ο επαναπατρισμός τους θα αποφασισθεί από την ελληνική κυβέρνηση και βάσει του προγραμματισμού και των επιχειρησιακών δυνατοτήτων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Η πρεσβεία, τέλος, επαναλαμβάνει την έκκληση για άμεση αποχώρηση των επιβατών από το αεροδρόμιο Stansted, καθώς η παραμονή τους εκεί δεν επισπεύδει την διευθέτηση του προβλήματος, είναι παράτυπη και εγκυμονεί υγειονομικούς κινδύνους.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Μίλτος Καμπουρίδης: «Πάλεψα 24 μέρες με τον κορωνοϊό και τον νίκησα»

Next Article

Έκτακτη πτήση από Κωνσταντινούπολη για επαναπατρισμό Ελλήνων

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Το γενικό προξενείο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη γνωστοποίησε ότι την…