ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Προχωρούν 18 επενδυτικά σχέδια στη μεταποίηση γεωργικών προϊόντων

Share:

Συμπληρώθηκε ο προσωρινός κατάλογος με τους δυνητικούς δικαιούχους για τη μεταποίηση γεωργικών προϊόντων με τελικό προϊόν μη γεωργικό (Δράση. 4.2.2) του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

Όπως αναφέρει η απόφαση, η οποία υπεγράφη από τον γενικό γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του ΥΠΑΑΤ, Χαράλαμπο Κασίμη, από τις συνολικά 32 αιτήσεις στήριξη που υποβλήθηκαν, εγκρίθηκαν οι 18, με τον επιλέξιμο προϋπολογισμό τους να ανέρχεται σε 36,2 εκατ. ευρώ, από τα οποία τα 16,9 εκατ. ευρώ είναι δημόσια δαπάνη.

Όπως σημειώνει το ΑΠΕ, τα δικαιολογητικά των δυνητικών δικαιούχων θα μπορούν να προσκομισθούν από την Παρασκευή, 29 Μαρτίου έως την Πέμπτη, 11 Απριλίου. Επίσης, κατά το ίδιο διάστημα μπορούν να ασκηθούν ενδικοφανείς προσφυγές, οι οποίες θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω ΠΣΚΕ.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, «πολύ σύντομα θα ακολουθήσει η έγκριση των αποτελεσμάτων της αξιολόγησης των αιτήσεων στήριξης που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της Δράσης 4.2.1 «Μεταποίηση, εμπορία ή και ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων με τελικό προϊόν γεωργικό» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, για την οποία προβλέπεται σημαντικότατη αύξηση του προϋπολογισμού προκειμένου να εγκριθούν κατά το δυνατόν περισσότερες αιτήσεις στήριξης».

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Συνάντηση Τραμπ με Μουν Τζε-ιν στον απόηχο της αποτυχημένης συνόδου κορυφής με τη Β. Κορέα

Next Article

Τα «ψιλά γράμματα» στην προστασία πρώτης κατοικίας

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε απιστία απολογήθηκαν σήμερα…