ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Προσωρινή ανάκληση πιστοποίησης της εταιρείας “LA FARM ΑΕ” για το προϊόν “Φέτα ΠΟΠ”

Share:

Στην προσωρινή ανάκληση της άδειας πιστοποίησης της Επιχείρησης “L.A. FARM ΑΕ., η οποία ήταν ενταγμένη στο Μητρώο Πιστοποιημένων επιχειρήσεων, για τη δραστηριότητα της παραγωγής και συσκευασίας με σκοπό την εμπορία, του προϊόντος “ΦΕΤΑ Π.Ο.Π.”, προχώρησε ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων “μετά από επιτόπιους ελέγχους επιτήρησης, αλλά και ελέγχους σε σημεία λιανικής πώλησης του προϊόντος στην ελληνική αγορά, που πραγματοποίησαν κλιμάκια του Οργανισμού, καταγράφηκαν σοβαρές παραβάσεις που αφορούν στη μη τήρηση των προδιαγραφών παραγωγής του προϊόντος “ΦΕΤΑ Π.Ο.Π.”.

1. Η συμμόρφωσή της με τις απαιτήσεις της υπ’ αριθμ. 313025/1994 ΥΑ αναγνώρισης του προϊόντος ΦΕΤΑ ΠΟΠ.

2. Η απόσυρση από την αγορά όλων των παρτίδων προϊόντος “ΦΕΤΑ ΠΟΠ” οι οποίες δεν πληρούν την προδιαγραφή αναγνώρισης του εν λόγω προϊόντος.

3. Η εγκαθίδρυση και τήρηση αξιόπιστου συστήματος ιχνηλασιμότητας του προϊόντος “ΦΕΤΑ ΠΟΠ”.

4. Η συμμόρφωση των διακινούμενων προϊόντων που φέρουν την ένδειξη “ΦΕΤΑ ΠΟΠ” με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας σχετικά με την επισήμανση.

Η υπόθεση θα διαβιβαστεί στην πρωτοβάθμια επιτροπή Εξέτασης Παρατυπιών και Παραβάσεων του ΥΠΑΑΤ για επιβολή κυρώσεων, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία”.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The post Προσωρινή ανάκληση πιστοποίησης της εταιρείας “LA FARM ΑΕ” για το προϊόν “Φέτα ΠΟΠ” appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Mermeren: Την διανομή μερίσματος €2,24 ενέκρινε η Γενική Συνέλευση

Next Article

Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα: Ο Κωστής Κατσακιώρης σύμβουλος διοίκησης για sustainability και change management

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Στην ομάδα διοίκησης της Αναπτυξιακής τράπεζας εντάσσεται ο Κωνσταντίνος (Κωστής) Κατσακιώρης, ως σύμβουλος…