ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Τα “ψιλά’ γράμματα” της συμφωνίας ΔΕΘ- Helexpo και Qatar Business Events Corporation

Share:

Συμφωνία συνεργασίας υπέγραψε χθές η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo και η αντίστοιχη της Qatar Business Events Corporation (QBEC).

  • Η συμφωνία συνεργασίας των δύο εταιρειών προβλέπει κοινή προώθηση και ανταλλαγή τεχνογνωσίας, πληροφοριών και επιχειρηματικών γνώσεων μέσα από εκθεσιακά γεγονότα, με στόχο την ανάπτυξη κοινών επιχειρηματικών δράσεων.
  • Η συμφωνία φαίνεται ότι εντάσσεται σε ένα γενικότερο πλέγμα διεθνών συνεργασιών με το βλέμμα και στην επόμενη μέρα της ΔΕΘ, εν όψει και της κατασκευής του νέου εκθεσιακού κέντρου των 200 εκατ. ευρώ που θα είναι έτοιμο, βάσει στόχου, το 2026.

‘Εδρα του QBEC είναι το DOH Exhibition & Convention Center του Κατάρ.

Τον φορέα Qatar Business Events Corporation εκπροσώπησαν ο CEO, κ. Ahmed Al Obaidli και ο κ. Μιχαήλ Μιχαήλ, Director of Sales & Operations της QBEC, ενώ τον εθνικό εκθεσιακό φορέα εκπροσώπησαν ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης και ο Γενικός Διευθυντής, κ. Αλέξης Τσαξιρλής.

 

The post Τα “ψιλά’ γράμματα” της συμφωνίας ΔΕΘ- Helexpo και Qatar Business Events Corporation appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Μεικτή εικόνα στα ασιατικά χρηματιστήρια – “Βουτιά” 10% για την Evergrande

Next Article

Συνάντηση των προέδρων Πούτιν και Άσαντ στη Μόσχα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Συνάντηση των προέδρων Πούτιν και Άσαντ στη Μόσχα Tue, 14/09/2021…