ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Pylones Hellas: 20 χρόνια συνεργασίας με την F5 και φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον

Share:

Τα 20 χρόνια συνεργασίας της με την F5, ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα του multi-cloud application security & delivery, έκλεισε η Pylones Hellas που δραστηριοποιείται για περισσότερα από 23 χρόνια στο χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών και ασφάλειας διαδικτύου.

Ως επιστέγασμα αυτής της γιορτής, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να μπουν στο επετειακό web page που σχεδιάστηκε για τον εορτασμό της 20ετούς συνεργασίας, από τις 1/7/2021 έως και τις 17/12/2021 για να διεκδικήσουν ένα PlayStation 5, μετά από κλήρωση.

«Στα 20 χρόνια συνεργασίας, της Pylones Hellas με την F5 στην ελληνική και κυπριακή αγορά σημειώθηκαν πολλές επιτυχίες και διακρίσεις» σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Pylones Hellas, Εμμανουήλ Νέτος. «Ανεξάρτητα από το που οι πελάτες μας αναπτύσσουν τις εφαρμογές τους, ο στόχος μας παραμένει πάντα ο ίδιος με ελάχιστες παραλλαγές εδώ και 20 χρόνια: πιο ευέλικτη ανάπτυξη και διαχείριση εφαρμογών, χωρίς ποτέ να διακυβεύεται η ασφάλεια ή η απόδοση.

Όλα αυτά τα χρόνια μας εμπιστεύτηκαν πάνω από 150 επιχειρήσεις με περισσότερα από 500 project να έχουν εκτελεστεί για λογαριασμό της F5. Πάνω από το 80% των τραπεζών, το 90% των Telcos και το 50% των ασφαλιστικών εμπιστεύονται της λύσεις της F5 και της Pylones. Το μέλλον φαντάζει ακόμη πιο ενδιαφέρον καθώς οι δυο εταιρείες βρίσκονται από κοινού πιο κοντά από ποτέ στο να φτάσουν σε κάθε εφαρμογή, ανεξάρτητα από την τοποθεσία της, με υπηρεσίες που εκτείνονται από τον κώδικα έως την παράδοση της εφαρμογής.».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Pylones Hellas, Αλέξανδρος Διογένους, σημείωσε ότι «η F5 είναι συνοδοιπόρος μας τα τελευταία 20 χρόνια και συνώνυμο του security. Αυτό που κάνει αυτή τη συνεργασία, τόσο δυνατή, με αντοχή και συνεχώς εξελισσόμενη στο χρόνο, είναι ότι ως συνεργάτες παραδίδουμε στους πελάτες μας, ότι υποσχόμαστε. Και με την F5 δεν έχουμε αστοχήσει ποτέ.».

Η πορεία του ‘21, έργα και στόχοι

Τα στελέχη της Pylones σημείωσαν επίσης ότι το 2021 έχει ξεκινήσει καλά σε ότι αφορά σε συμβολαιοποιήσεις νέων έργων και τόνισαν ότι θα δοθεί ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στα έργα του εξωτερικού.

Πρόσθεσαν ακόμα ότι ότι η εταιρεία δεν έχει δεχτεί κάποια πρόταση για εξαγορά της, σημείωσαν ωστόσο ότι η εταιρεία ενδιαφέρεται τόσο για εξαγορές, όσο και για νέες συνεργασίες, ενώ ανέφεραν ότι δεν τους είναι αδιάφορα και τα έργα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών που εντάσσονται στο φάκελο των έργων του «Ελλάδα 2.0».

Η πανδημία επιτάχυνε την ψηφιακή πρόοδο

Ο country manager της F5 σε Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ, Aran Erel, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο οι δύο εταιρείες προάγουν και απλοποιούν τις ψηφιακές προκλήσεις των πελατών τα τελευταία 20 χρόνια σημειώνοντας ότι, «Η πανδημία έχει επιταχύνει σε μεγάλο βαθμό έναν παγκόσμιο ψηφιακό μετασχηματισμό που ήταν ήδη σε εξέλιξη στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η πρόοδος που κανονικά θα χρειαζόταν μια δεκαετία για να συμβεί, έχει προχωρήσει σε ένα μόνο χρόνο.

Ωστόσο, μόνο οι οργανισμοί που διαθέτουν το σωστό συνδυασμό πληροφοριών και αυτοματισμού θα είναι σε θέση ανταποκριθούν και να αναγνωρίσουν την ύπαρξη ζητημάτων διαθεσιμότητας και απόδοσης πριν αυτά προκύψουν ή θα είναι έτοιμοι να δράσουν αρκετά γρήγορα για να τα αποτρέψουν. Μέχρι τότε, πολλοί δεν θα μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από τον πραγματικό ψηφιακό μετασχηματισμό.».

Επισημαίνοντας στοιχεία από την ετήσια έκθεση State of Application Strategy (SOAS) της F5, ο κ. Erel, υπογράμμισε τη σημασία  που έχει οι οργανισμοί να είναι σε θέση να προσαρμοστούν και να επωφεληθούν από τη σύγκλιση των νέων τάσεων.

«Το όραμά μας στην F5, είναι ένας κόσμος πραγματικά προσαρμόσιμων εφαρμογών στα μέτρα των πελατών», δήλωσε από την πλευρά του ο επικεφαλής καναλιού και διανομής για Ελλάδα και Κύπρο στην F5, Motti Ben Shoshan. «Αυτό σημαίνει εφαρμογές που αυτοματοποιούν redundant processes για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, αλλά και εφαρμογές που επεκτείνονται και συμβαδίζουν με βάση τις ανάγκες απόδοσης. Σημαίνει επίσης εφαρμογές που μπορούν να προστατευτούν και να κάνουν την τηλεμετρία να πιο έξυπνη».

Οι ψηφιακές τάσεις μετασχηματισμού

Επίσης, τα στελέχη της F5, ανέλυσαν τις ψηφιακές τάσεις μετασχηματισμού και το όραμα της F5 για «Adaptive Applications». Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση SOAS της F5, οι περισσότεροι οργανισμοί θα συνεχίσουν να διαχειρίζονται τόσο παραδοσιακές όσο και σύγχρονες εφαρμογές και αρχιτεκτονικές. Όπως αναμενόταν, ο COVID-19 ήταν ο κύριος παράγοντας για την επιτάχυνση της κίνησης στο cloud και στις λύσεις SaaS.

Ταυτόχρονα, οι οργανισμοί έρχονται αντιμέτωποι με την αρχιτεκτονική πολυπλοκότητα που προκύπτει από την προσθήκη λύσεων SaaS και edge, συντηρώντας τις on-premises υποδομές και τα multi-cloud περιβάλλοντα τους, εκσυγχρονίζοντας παράλληλα της εφαρμογές τους. Το SaaS-based security αναγνωρίστηκε ως η κορυφαία στρατηγική εστίαση των οργανισμών για τα επόμενα δύο έως πέντε χρόνια και το Edge computing είναι επίσης έτοιμο να προσελκύσει μεγάλη προσοχή το 2021 και μετά.

Εξαγορές

Από το 2018, η F5 έχει επενδύσει για να ζωντανέψει αυτό το όραμα, με πάνω από 2 δισ. δολάρια σε εξαγορές. Ειδικότερα:

– Η εξαγορά της NGNIX (2019) επιτρέπει την απλοποίηση και τον εκσυγχρονισμό εφαρμογών σε κλίμακα με υψηλές αποδόσεις.

– Η Shape Security (2020) πρωτοπόρος στο fraud και abuse prevention, προσθέτει προστασία από αυτοματοποιημένες επιθέσεις, botnets και στοχευμένη απάτη, στο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της F5.

– Με την προσθήκη της τεχνολογίας της Volterra (2021), που είναι η πρώτη παγκόσμια πλατφόρμα edge-as-a-service, η F5 δημιουργεί μια κορυφαία πλατφόρμα για επιχειρήσεις και παρόχους υπηρεσιών, οι οποία θα είναι ασφαλής και app-driven με απεριόριστες δυνατότητες.

Η Pylones Hellas

Η Pylones Hellas αποτελεί μέλος του κυπριακού ομίλου P.M. Tseriotis Ltd, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 23 χρόνια στο χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών και ασφάλειας διαδικτύου.

Η εταιρεία συνδυάζει υπηρεσίες τόσο ενός IT Systems Integrator όσο και ενός IT Security Integrator. Στηριζόμενη στο τρίπτυχο «Ασφάλεια – Βελτιστοποίηση – Υψηλή Διαθεσιμότητα» οι λύσεις της Pylones Hellas, απευθύνονται σε μεγάλες εταιρείες όπως τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, βιομηχανίες, εταιρίες στοιχημάτων και τυχερών παιγνίων, και γενικότερα σε επιχειρήσεις που βασίζουν το business τους στο internet ενώ εξελίσσει διαρκώς, ακολουθώντας το παραπάνω τρίπτυχο, τις υποδομές των πελατών της, για τη παροχή με την σειρά τους, υψηλού επιπέδου ψηφιακών υπηρεσιών στους καταναλωτές. Στρατηγικοί συνεργάτες της Pylones Hellas είναι οι F5, HPE, IBM και Microsoft προσφέροντας πολυάριθμες λύσεις σε τομείς όπως η ασφάλεια, τα ενσύρματα και ασύρματα δίκτυα, το storage, τα business critical συστήματα, τα datacenters και το cloud.

Η F5

H F5 είναι μια multi-cloud application security and delivery εταιρεία που έχει πελάτες της τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον κόσμο, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, παρόχους υπηρεσιών και κυβερνήσεις.

The post Pylones Hellas: 20 χρόνια συνεργασίας με την F5 και φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Συγκρότηση Δ.Σ. σε σώμα – Ορισμός μελών της Επιτροπής Ελέγχου – Συγκρότηση Επιτροπής Ελέγχου σε σώμα (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)

Next Article

Wall Street: Με κέρδη ξεκίνησε και το Β’εξάμηνο

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Κέρδη και στην πρώτη συνεδρίαση του β’ εξαμήνου στη Wall…