ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Σάρωσε το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές των εργαζομένων στην ΤτΕ – Βούλιαξε ο ΣΥΡΙΖΑ

Share:

Συντριβή των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ και πρωτιά, με μεγάλη άνοδο της  ΠΑΣΚΕ (ΠΑΣΟΚ), με αυτοδυναμία στο 15μελές διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου των εργαζομένων της Τράπεζας της Ελλάδος. Ψήφισαν 1409 εργαζόμενοι.

Η ΠΑΣΚΕ, με επικεφαλής τον Ευάγγελο Γερανιωτάκη, απέσπασε ποσοστό 52,59%, λαμβάνοντας 741 ψήφους. Έλαβε  8 από τις 15 έδρες.

Η ΔΑΚΕ, που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία, έλαβε 214 ψήφους, ποσοστό 15,19% και δύο έδρες,

Η προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ συνδικαλιστική παράταξη «Ενωτική» έλαβε 199 ψήφους ή ποσοστό 14,12% και δύο έδρες.  Στις προηγούμενες εκλογές, που είχαν γίνει τον Φεβρουάριο του 2017, η «Ενωτική Συνδικαλιστική Συνεργασία» είχε αποσπάσει ποσοστό 17%, ενώ τον Μάρτιο του 2015, λίγο μετά την ανάληψη της κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, οι τρεις συνδικαλιστικές παρατάξεις που τώρα απαρτίζουν την «Ενωτική» είχαν λάβει συνολικό ποσοστό 28%.

Στην «Ενωτική» έχουν συσπειρωθεί τρεις παρατάξεις στις οποίες συγκαταλέγονται συνδικαλιστές που εκφράζουν την εξωκοινοβουλευτική αριστερά αλλά και τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Τέταρτη συνδικαλιστική δύναμη αναδείχθηκε η Ανανεωτική με 144 ψήφους, ποσοστό 10,22% και δύο έδρες στο διοικητικό συμβούλιο.

Με μία έδρα στο ΔΣ  θα εκπροσωπείται η ΕΣΑΚ που πρόσκειται στο ΚΚΕ, η οποία έλαβε 111 ψήφους και ποσοστό 7,88%.

 Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Άνοδος στη Wall – Yποχωρούν οι ανησυχίες για την παγκόσμια ανάπτυξη

Next Article

Wall Street: Πράσινα ταμπλό λόγω εμπορίου και μάκρο

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Wall Street: Πράσινα ταμπλό λόγω εμπορίου και μάκρο Tue, 26/03/2019…