ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Στα 30,50 ευρώ αύξησε την τιμή στόχο για την Coca Cola η Eurobank Equities

Share:

Στα 30,50 ευρώ αύξησε την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Coca Cola Hellenic, η Eurobank Equities, διατηρώντας τη σύσταση για διακράτηση. Η προηγούμενη τιμή-στόχος ήταν στα 29,50 ευρώ.

Οι μεσοπρόθεσμες προοπτικές της εταιρείας και τα τρέχοντα επίπεδα αποτίμησης, το προφίλ κινδύνου-απόδοσης είναι ισοσκελισμένο, λέει η χρηματιστηριακή.

«Παρά τα συνεχιζόμενα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου εξαμήνου του έτους, η CCH κατάφερε να επωφεληθεί από τη συσσωρευμένη ζήτηση και την εσωτερική κατανάλωση καθώς και την ισχυρή ανάπτυξη των αναδυόμενων αγορών, συνεχίζοντας παράλληλα τον αυστηρό έλεγχο του κόστους», αναφέρει.

Η χρηματιστηριακή σημειώνει επίσης ότι οι εκτιμήσεις της για τα μεγέθη του 2021 παραμένουν αρκετά «ασφαλείς» παρά την αναζωπύρωση των νέων κρουσμάτων του κορωνοϊού και την περιορισμένη ορατότητα όσον αφορά την εξέλιξη της πανδημίας.

The post Στα 30,50 ευρώ αύξησε την τιμή στόχο για την Coca Cola η Eurobank Equities appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Παροχή εταιρικής εγγύησης, σύμφωνα με τα άρθρα 99 επ. του Ν. 4548/2018, υπέρ της εταιρείας ΙΝΤRAKAT

Next Article

Θετικά πρόσημα στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Κέρδη στις ευρωαγορές με τους επενδυτές να βλέπουν θετικά την…