ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Στα προ πανδημίας επίπεδα τιμών επέστρεψε ο Γενικός Δείκτης στο ΧΑ

Share:

Στα προ πανδημίας επίπεδα επέστρεψε σήμερα ο Γενικός Δείκτης του ΧΑ σημειώνοντας υψηλό έτους στις 929,26 μονάδες. Η άνοδος διαχύθηκε στο σύνολο της αγοράς με 90 ανοδικές μετοχές έναντι 32 πτωτικών, ενώ ο τζίρος στα 62,3 εκ. ευρώ ήταν αυξημένο.

Οι αγοραστές είχαν τη διάθεση και τη δύναμη να απορροφήσουν τις πωλήσεις και ο αυξημένος τζίρος και όγκος των αγορών πέρασε σε όλο το εύρος της αγοράς διαμορφώνοντας θετική εικόνα.

Ο Γενικός Δείκτης είναι ασφαλώς ένα σύμβολο, αλλά στο μεταξύ πλήθος μετοχών πριν τα επίπεδα των 900 μονάδων έχουν βελτιώσει το επίπεδο των τιμών τους και συνεχίζουν να οδηγούν την ελληνική αγορά.

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με κέρδη 1,63% στις 929,26 μονάδες. Μέσω προσυμφωνημένων πράξεων διακινήθηκαν 10,9 εκ. τεμάχια.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισε με άνοδο 1,55%, στις 2.225,94 μονάδες, ενώ με άνοδο 1,79% ολοκλήρωσε τις συναλλαγές ο Mid Cap στις 1.519,90 μονάδες. Ο τραπεζικός δείκτης έκλεισε με κέρδη 0,99% στις 562,25 μονάδες.

The post Στα προ πανδημίας επίπεδα τιμών επέστρεψε ο Γενικός Δείκτης στο ΧΑ appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Συνέχισαν με νέα ρεκόρ S&P 500 και Nasdaq

Next Article

Nέες ρωγμές εντόπισαν Ρώσοι κοσμοναύτες στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Nέες ρωγμές εντόπισαν Ρώσοι κοσμοναύτες στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό Mon,…